iMac, iPad Pro ve Apple TV 4K, canlı pencere ekranlarıyla mağazalara geliyor

iMac

 Apple Mağazaları, müşterileri yeni 24 inç iMac, M1 özellikli iPad Pro ve yeni nesil Apple TV 4K ile pratik yapmaya davet ediyor. Belirli konumlarda, özel yeni pencere ekranları, her açıdan iMac renk yelpazesini vurgular.


Canlı tonlardaki iMac ekran modelleri, belirli sayıda Apple Mağazasında arkadan aydınlatmalı bir masada açılıyor. "Merhaba" yazan klasik 3D komut dosyası, Mac'in kökenini hatırlatır. Renk geri döndü ve Apple Store'lar da birçok ülkede yeniden mağaza içi alışverişe ve başka yerlerden çevrimiçi siparişlerin alınmasına açık.

Her Apple Store'da keşfedilecek pek çok yeni ürün var ve vitrinde olsun ya da olmasın çoğu yerde karşılaştırmak ve denemek için yedi iMac renginin tümü mevcuttur. M1 özellikli iPad Pro, beyaz renkteki yeni Magic Keyboard ile eşleştirilerek ön plana çıkıyor. Apple TV + yuvasında özel bir tepside görüntülenen Apple TV 4K'yı ve yepyeni Siri Remote'u bulun.

Bu hafta sonu bir Apple Store'u ziyaret ederseniz, sağlık ve güvenlik önlemlerinin yerel koşullarla birlikte gelişmeye devam ettiğini unutmayın. Apple, ABD'deki mağazalardaki sağlık taramalarını kaldırdı, ancak Avustralya dışındaki tüm müşteriler için hala maske kullanılması gerekiyor. Artık birçok ABD mağazası, bire bir alışveriş oturumlarına ek olarak doğrudan alışverişe de izin veriyor. Ziyaret etmeden önce yerel mağazanızın durumunu kontrol edin.

Evden alışveriş yapıyorsanız Apple, en yeni ürünleri satın almanız ve bunlar hakkında bilgi almanız için yeni ve daha erişilebilir yollar sunar. SignTime oturumları, işaret dilini kullanarak Apple ekiplerini ve müşterileri birbirine bağlar. En son sanal Today at Apple oturumları, çevrimiçi olarak iPad, Mac ve iPhone'un temellerini öğretiyor. Yedi iMac renginin tümü Apple’ın web sitesinde AR ile deneyimlenebilir.



Apple TV 4K
iMac





























































Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski