Apple yeni AirPods Pro 2'yi ne zaman piyasaya süreceği açıkladı

apple-airpods-pro


Apple yeni AirPods Pro 2'yi ne zaman piyasaya süreceği açıklandı  Bloomberg'den Mark Gurman'ın yeni bir raporuna göre, iki yıldan fazla bir süre sonra Apple nihayet giriş seviyesi AirPod'ların yükseltilmiş bir sürümünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Apple'ın planlarını bilen kaynaklar, Gurman'a üçüncü nesil AirPod'ların birinci nesil AirPods Pro'ya benzeyeceğini, daha kısa gövdeleri ve yeni tasarıma daha iyi uyacak yeni bir şarj kutusuyla görüneceğini söylüyor. Bu rapor, son zamanlarda ortaya çıkan birçok sızıntı ve söylenti ile örtüşüyor.

Apple, standart AirPod'ları yenilemenin yanı sıra ikinci nesil AirPods Pro'yu da hazırlıyor, ancak 2022'ye kadar piyasada olmayacaklar. Daha ucuz muadilleri gibi AirPods Pro'nun da gövdeyi ortadan kaldırarak bir yenileme alması bekleniyor. tamamen daha kompakt bir tasarım için. Kaynaklar ayrıca ikinci nesil AirPods Pro'nun "fitness izlemeye odaklanan güncellenmiş hareket sensörlerini içereceğini" iddia ediyor. Çıkış tarihi bir yana, bu geçmiş söylentileri de doğruluyor.

Bu yılın başlarında söylentiler, Apple'ın bahar etkinliğini yeni AirPod'lardan en az biri için olası bir iniş noktası olarak gösteriyor gibi görünüyordu, ancak 20 Nisan etkinliği Apple'ın amiral gemisi kablosuz kulaklıklarından tek bir söz etmeden geldi ve gitti. Gurman, raporunda Apple'ın başlangıçta AirPods Pro 2'yi bu yılın başlarında piyasaya sürmeyi planladığını, ancak bu planların açıkça ortaya çıkmadığını belirtiyor.

Apple'ın yeni nesil AirPods Pro'dan sapı çıkarması, Google'ın Pixel Buds, Amazon'un Echo Buds ve Microsoft'un Surface Earbuds'ın herhangi bir yabancı sap veya kulak sargısını ortadan kaldırdığı için endüstri trendini takip edecektir. Amaç, kulaklığı üçüncü taraf bir gözlemci için neredeyse görünmez kılmak gibi görünüyor ve bu nedenle yeni AirPods Pro, şimdiye kadarki en küçüğü olacak.

Görünüşe göre AirPods Pro'nun yeni tasarımının önizlemelerini son haftalarda Beats Studio Buds sızıntıları şeklinde alıyoruz. MacRumors, iOS 14.6 ve tvOS 14.6 beta sürümlerinde veri madenciliği yaparken, kodda Beats Studio Buds olarak anılan, duyurulmamış bir çift Beats kulaklığının animasyonlarını keşfetti. Kulakiçi kulaklıklar, Beats'ten kulak sargısı olmayan ilk kulaklıktır ve bu nedenle tamamen kulağa oturur. Tasarım farklı olacak, ancak şimdiye kadarki tüm sızıntılara, söylentilere ve raporlara göre bir sonraki AirPods Pro neslinin genel şekli ve boyutu bu olacak.

Gurman'a göre Apple, Lakers süperstarı LeBron James'in kulaklık takarken fotoğrafının çekilmesinden sonra sürpriz olmayan Beats Studio Buds'ı önümüzdeki ay duyurmaya hazırlanıyor.

Son olarak, şu anda 549 dolarlık AirPods Max'i yakın zamanda yenilemek için herhangi bir plan bulunmamakla birlikte, Gurman, Apple'ın yakın zamanda birinci sınıf kulak üstü kulaklıklara olan talebi yakaladığını ve “gelecekte ek renk çeşitlerini piyasaya sürmeyi tartıştığını belirtiyor. ”

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski