Konsept: Apple Music Kayıpsız ve AirPods Max odaklı iPod Max ile tanışın

Konsept: Apple Music Kayıpsız

 

Orijinal iPod 2021'de 20. yılını kutluyor. Şimdilik Apple tarafından satılan tek iPod yedinci nesil dokunmatik model. Şirket, Apple Music Lossless'ı tanıttığında, bu odağa sahip bir iPod, bu yıldönümünü kutlamanın harika bir yolu olabilir.

 

Apple'ın aslında yenilenmiş bir iPod, özellikle de iPod Classic tasarımına yeni bir yaklaşım hazırladığını gösteren güvenilir söylentilerin ve hatta iOS kodunun bulunmadığına dikkat etmek önemlidir. Bu nedenle, AirPods Max ile eşleştirmek üzere bu iPod Max fikrini oluşturmak için meslektaşım Parker Ortolani ile birlikte çalıştım.


Apple, Apple Music Lossless'ı piyasaya sürdüğünde, herhangi bir AirPods ürününün çok basit bir nedenden ötürü bu kalitede yayın yapabilmesi beklenmiyordu: tüm AirPod'lar Bluetooth kullanıyor ve bu teknoloji yalnızca maksimum 320 kbps MP3 yayınlayabilir.


Örneğin Apple, 256 kbps AAC kullanır. Şirket, Sony’nin 990 kbps’nin üzerinde akış sağlayan LDAC’i gibi yeni bir codec’i tanıtmadığından, Apple kullanıcıları için tek umut AirPods Max’in kabloluyken Kayıpsız bir kaliteye ulaşabilmesiydi.


Şirketin bir destek belgesinde de belirttiği gibi, Lightning bağlantı noktası kullandığı için kablolu olsa bile AirPods Max ile Kayıpsız kaliteyi yayınlamak mümkün değildir:


AirPods Max hakkında Apple, Bluetooth üzerinden kayıpsız ve Yüksek Çözünürlüklü Kayıpsız akış yapmadığını doğruladı, ancak Lightning - 3,5 mm ses kablosuyla bu kulaklık, kablodaki analogdan dijitale dönüştürme göz önüne alındığında "olağanüstü bir ses kalitesi sunacak, ancak oynatma tamamen kayıpsız olmayacak. "


AirPods Max 2 ile tanışın

Konsept Apple Music Kayıpsız


AirPods Max 2 ile Apple'ın yalnızca 3,5 mm kulaklık jakı eklemesi gerekir. Bununla birlikte, 48 kHz'de 24-bit'te Kayıpsız kaliteyi yayınlamak mümkün olacaktır. Bitti.


Parker biraz daha ileri gitti ve Apple'ın yükseltilmiş bir AirPlay deneyimi sunabileceğini, böylece Bluetooth üzerinden bağlanan ikinci nesil AirPods Max ile bile AirPlay 3, yeni bir kablosuz kod çözücüyle veya hatta bir Wi-Fi ile Lossless'a daha yakın bir deneyim getirebileceğini söyledi. örneğin kulaklık ve iPod Max arasındaki bağlantı.


İPod Max ile tanışın

Konsept Apple Music Kayıpsız


iPod Max, ses tutkunlarının bir Apple ürünü ile gerçekten dört gözle beklediği şey olabilir. İPod Classic tasarım ilhamıyla, bu ürün bir iOS varyantını çalıştıracak ve Apple Music, Podcast'ler, Sesli Kitaplar ve Apple News ile ses hizmetlerine odaklanacaktı. Örneğin Dosyalar uygulaması, özel HQ şarkılarını veya ses dosyalarını Müzik uygulamasına eklemeden getirmenin bir yolu olabilir. İşte özellikleri:

Konsept Apple Music Kayıpsız



  • 3 inç Retina ekran: 1.000 nit parlak ekranı sayesinde kullanıcılar dışarı çıkarken herhangi bir sorun yaşamaz.
  • W3 çipli Apple S6 işlemci: Apple Watch Series 6'daki aynı çipler ile iPod Max, Bluetooth özelliklerini sorunsuz bir şekilde idare edebilir ve Kayıpsız şarkıları sorunsuz bir şekilde işleyebilir.
  • AirPlay 3 + Bluetooth: iPod Max, Apple’ın en son AirPlay teknolojisi ile hazırlanmıştır. Daha kararlı bir bağlantıyla AirPlay 3, Kayıpsız'a benzer bir kablosuz ses kalitesi sunar.
  • İPhone ile eşleştirme: Tüm Apple aboneliklerinize hızlı bir şekilde giriş yapmak ve tüm AirPods ve Beats kulaklıklarınızla eşleştirmek için iPod Max'i iPhone'a yakın tutmanız yeterlidir.
  • 512 GB depolama alanı: cebinizdeki 1.000 şarkıyı unutun. iPod Max, 100.000'e kadar Yüksek Kaliteli şarkı veya 50.000'e kadar Kayıpsız şarkı ekleyebilir ve Wi-Fi entegrasyonu ile her zaman en sevdiğiniz sanatçıları dinleyebilirsiniz.


Konsept Apple Music Kayıpsız


Kullanıcılar, iPod tıklama tekerleğinden yararlanarak o nostaljik şarkıları tıklama hissinin tadını çıkarabilirler. Bu ürüne sahip Apple Music, canlı şarkı sözlerinden Apple Music Radio'ya kadar sevdiğiniz her şeye sahip olacaktır. Bir şarkı eklemek veya yeni bir çalma listesi oluşturmak mı istiyorsunuz? Siri'ye sormanız yeterli.


AirPods Max 2, aynı 549 $ 'a satışa sunulacaktı, ancak zaten 3,5 mm kulaklık jakı kablosunu içerecekti ve iPod Max 649 $' a satışa sunulacaktı. Bunun hakkında ne düşünüyorsun? İPod Max satın alır mısın? Yorumlarda bize bildirin!

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski