Twitter, Facebook benzeri tweet reaksiyonları görünümü üzerinde çalışıyor

Twitter


 Twitter'ın Facebook benzeri bir tweet tepkileri görünümü üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Şimdi, araştırmacı Jane Manchun Wong bize şirketin ne hazırladığına dair bir fikir verebildi.

Wong'a göre, "Beğen" düğmesinin yanı sıra Twitter, "Cheer", "Hmm", "Sad" ve "Haha" tepkileri üzerinde de çalışıyor. Platformun bu özelliği ne zaman yayınlayacağı ve nasıl uygulanacağı henüz belli değil.

Endişelerden biri, bu tepkileri platformda nefret yaymak için kullanmakla ilgili, çünkü şimdilik sadece bir tweet'i retweetlemek ve beğenmek mümkün.

Şu anda sadece "Hmm" ve "Haha" reaksiyonlarının düzgün bir emojisi vardır. "Cheer" ve "Sad", "Beğen" düğmesinin aynı genel kalp emojisine sahiptir.

Wong tarafından bildirildiği üzere, Twitter'ın bu özellik üzerinde çalışmaya başlamasından bu yana en az birkaç hafta geçti. O sırada tepkilerin nasıl görüneceğini paylaşmadı.

Geçtiğimiz birkaç ayda Wong, doğrulama programı, Tip Jar, "Blue" ücretli aboneliği ve daha fazlasıyla ilgili Twitter haberlerini verdi.

Platform, neredeyse her hafta bazı ek özellikler sunuyor. Örneğin geçen hafta şirket, içerik oluşturucuların insanları bir Alana katılmaları için ücretlendirmesine olanak tanıyan Biletli Alanlar özelliğini açıkladı.

Bu hafta Twitter Spaces, masaüstü ve mobil web sayfalarında da kullanıma sunuldu. Bununla birlikte, daha fazla kullanıcı bu Clubhouse benzeri özelliğe telefonlarını kullanmadan katılabilir.

Bu birçok yeni özelliğin bir dezavantajı, doğrulama isteklerini kabul ettikten bir hafta sonra, mavi rozet için artan talep nedeniyle platformun şimdi tekrar kapatmasıdır. Şirketin ayrıca, App Store'da ayda 2,99 ABD doları tutarında bir uygulama içi satın alma olarak listelendiği için abonelik hizmetini de yakında başlatması bekleniyor.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski