TTNET ADSL HIZMET NUMARASI SORGULAMA VE ÖĞRENME

 Yeni yapısıyla tamamen Türk Telekom adı altında birleşen şirketin İnternet hizmeti Türk Telekom sabit İnternet yada evde internet olarak geçse de hala eski ismiyla anılmaya devam eden TTNET'in abonesiyseniz ve Adsl hizmet no,TTNET hizmet numarası,TTNET hizmet no öğrenme,Adsl hizmet no sorgulama vb. sorularınıza cevap vermiş olalım.

TTNET ADSL HIZMET NUMARASI SORGULAMA VE ÖĞRENME



TTNET Hizmet Numarasını şimdiki ismiyla Türk Telekom durağan İnternet Hizmet numarasını öğrenmek için 444 1 444 nolu alan kişi hizmet numarasını arayıp "2" tuşuna basmanız yeterli.ancak bir kaç dakika içinde Adsl hizmet numaranızı öğrenebilirsiniz.alan kişi hizmetleri yetkilisi sizden kimliğinizi doğrulamanızı isteyecektir.

arkasından Türk Telekom alan kişi hizmetleri yetkilisi ,TTNET satın alan hizmetleri yetkilisi TC hüviyet numaranız üzerindeki TTNET hizmet numaranızı yeni ismiyla Türk Telekom sabit İnternet hizmet numaranızı size verecektir.bu arada şunu da belirtmekte yarar var ki ; yeni yapılanma sonrası eski müşteri hizmetleri numarası da kullanımda olduğundan 444 0 375 no'lu TTNET satın alan hizmetleri numarasından da Ttnet hizmet numaranızı kolaylıkla öğrenebilirsiniz.TTNET Hizmet no öğrenme,sorgulama işlemi bu kadar kolay.ek olarak alttaki sayfalarımıza da bakabilirsiniz.


Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski