XIAOMI WANBO X1 İnceleme – En İyi LED Projektör 99,99 $ dolar

 Çok pahalı olmayan, ancak kalitesi kanıtlanmış bir projektörle ilgileniyorsanız, yeni Xiaomi Wanbo X1 çözüm olabilir. Ve Lei Jun'un şirketi kısa süre önce, yıllardır onu karakterize eden aynı kalite ve teknolojiye sahip, 100 dolardan daha düşük bir fiyata yeni bir projektör piyasaya sürdü. Kabuk entegre ve basit tasarım, çift 6028 fan, düşük gürültü, 720P fiziksel çözünürlük, saf cam lens, toz geçirmez işlemdir.

XIAOMI WANBO X1 Tasarım

XIAOMI-WANBO-X1


Xiaomi Wanbo X1 projektör, 220 x 185 x 80 mm boyutlarında ve 1,3 KG ağırlığında beyaz plastikle gelir. Taşımaya uygun daha küçük bir projektördür. Üretici, HD çözünürlük (1 x 280 piksel) fiyatına göre makul bir şekilde konuşlandırdı. Lensin kendisi, 2000:1 kontrast ile 300 ANSI lümen parlaklığa sahiptir. Üretici, LED'lerin ömrünü 20 saate kadar vaat ediyor. Klasik 16:9 oranında veya daha eski 4:3 oranında bir görüntü seçmek mümkündür. Odaklama, kadran kullanılarak manuel olarak gerçekleştirilir. Duvardan veya perdeden minimum mesafe 1,2 metredir ve projektör 40 ila 180 inç arasında bir görüntü oluşturabilir.

XIAOMI WANBO X1 Özellikleri

XIAOMI-WANBO-X1-ozellikler


Xiaomi Wanbo X1 projektör, yalnızca 2,4 GHz temel frekansta çalışan yerleşik bir Wi-Fi'ye sahiptir. iOS akıllı telefonunuzun görüntüsünü kablolu veya kablosuz olarak yansıtabilirsiniz. Android akıllı telefon sahipleri, DLNA ile kablosuz yansıtmanın keyfini çıkaracak. Ses açısından projektör, oturma odanızı seslendirecek 3 watt'lık hoparlörlere sahiptir. Arka tarafta bir açma/kapama düğmesi, AV konektörü, ses konektörü, klasik USB A ve HDMI konektörü var. Pakette projektörün kendisi, uzaktan kumanda, güç kablosu, AV kablosu, lens kapağı ve kısa bir kılavuz bulunur.

Ve bu XIAOMI WANBO X1 projektör ile akıllı telefonunuzdan (iOS veya Android) video veya görüntü yansıtıp yansıtamayacağınızı merak ediyorsanız, yanıt evet. Bunu yapmak çok kolaydır, mobil cihazımızı Wi-Fi (özellikle Android için) ve iOS cihazları için bir kablo aracılığıyla bağlamamız yeterlidir. Sınırlı bir Süre için Flash Sale'de Banggood'dan 99,99 $'dan satın alabiliriz.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski