Destan Dizisi Ece Kimdir? Gerçek Adı

Destan Dizisi Ece Kimdir?
Destan Dizisi Ece 


Destan Dizisi Ece rolünü oynayan Deniz Barut hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. Atv ekranlarında yakında başlayacak olan ve şimdiden oldukça merak edilen Destan Dizisi Oyuncu kadrosu belli olmaya başladı. Daha önceki yazılarımızda sizlere Destan Dizisi Akkız ve Destan Dizisi Batuga karakteri hakkında detaylı bilgiler vermiştik. Bu yazımızda ise Destan Dizisi Ulu Ece karakteri hakkında bilgiler vereceğiz.

Destan Dizisi Ece Gerçek Adı 


Destan Dizisi Ece karakterini canlandıran Deniz Barut Denizli ilinde 19 Mart 1983 yılında dünyaya gelmiştir. Balık Burcu olan oyuncu 1,75 metre ve 54 kilo ağırlığındadır.  Eğitimlerini Bahçehir üniversitesi, İletişim Fakültesi, Fotoğrafçılık ve Video Bölümünde tamamlamıştır. Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları, Anthony Vincent Bova Atölyesi ve Merve Taşkan- Oyuncu koçluğunda eğitimler almıştır. 

Şimdilerde  Destan Dizisi  Ulu Ece rolü ile ekranlara gelen  Deniz Barut, 1997 yılında düzenlenen Elite Model Look güzellik yarışmasında  2. olmuştur. Başarılı oyuncu Deniz Barut bir çok dizi ve filmde rol almıştır. Gaye Sökmen Ajans oyuncudur. Kariyerine 2006 yılında Kaybolan Yıllar isimli dizi ile başlamıştır. Bu dizi sonrasında Yüksel Öğretmen karakteri ile Elde Var Hayat isimli dizide oynamıştır. 2011 yılında Çağla rolü ile Anneler ve Kızları isimli dizide rol almıştır.

Bir yıl sonra ise Lale Devri dizisinde Müge olan oyuncu Kara Para Aşk Dizisinde Pınar karakteri ile dizide yer almıştır. 2015 yılında Son Çıkış isimli dizide Nilüfer rolü sonrasında Hayatımın Aşkı dizisinde Eylem karakteri ile ekranlara gelmiştir. 2017 yılında Poyraz Karayel ve 2019 yılında Baba Parası ve Sesinde Aşk Var isimli  sinema filmlerinde oynamıştır. Avlu Dizisinde Melis rolünü canlandırmıştır. Son olarak 2020-2021 sezonunda Sol Yanım Dizisinde Nil rolünü canlandırmıştır.

Destan Dizisi Ece karakterini canlandıran Deniz  Barut'un hobileri arasında Atıcılık (ateşli silahlar-sertifikalı), kick boks, at binme, dans, şarkı söylemek, yemek yapmak bulunuyor. Destan Dizisi Oyuncu Kadrosu İçin Tıklayınız....

Destan Dizisi Ece hakkında bilgiler verdiğimiz yazımızın burada sonuna geldik. Ece karakteri hakkında yorumlarınızı bekliyoruz. 

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski