Elbet Bir Gün Dizisi Mevsim Kimdir

Elbet Bir Gün Dizisi Mevsim Kimdir?
Elbet Bir Gün Dizisi Mevsim 



Elbet Bir Gün Dizisi Mevsim karakterini canlandıran Helin Kandemir hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. 

Elbet Bir Gün Mevsim Gerçek Adı


Elbet Bir Gün dizisinde Mevsim Karakterini Canlandıran Helin Kandemir 2 Haziran 2004 yılında İstanbul ilinde dünyaya gelmiştir. Helin Kandemir Elbet Bir Gün Dizisinde Mevsim rolü Tv 8 ekranlarında yayınlanan dizide rol almaktadır. Genç oyuncu 155 cm boyunda ve 41 kg ağırlığında olup İkizler burcudur.   

Helin Kandemir Hangi Dizilerde Oynadı?

Başarılı oyuncu şimdilerde Elbet Bir Gün Dizisi Mevsim karakterine hayat verse de daha önce bir çok dizide rol aldı. Helin Kandemir Bir Litre Gözyaşı dizisinin yanı sıra kısa bir süre ekranlarda kalan İsimsizler dizisinde rol almıştır. Ötesiz İnsanlar ve internet dizisi Hakan Muhafız dizilerinin yanı sıra Bitmeyen Hikaye dizisinde de rol almıştır. 

Helin Kandemir Boyu Kilosu ve Yaşı 

Başarılı çocuk oyuncu henüz daha 16 yaşındadır. 2 Haziran 2004 yılında İstanbul ilinde dünyaya gelen oyuncu İkizler Burcudur. 155 cm boyundaki oyuncu 41 kilogram ağırlığındadır. 

Helin Kandemir İnstagram Adresi 

Oyuncunun instagram adresi https://www.instagram.com/_helinkandemir/?hl=tr olup bu adresten oyuncunun sosyal medya adresine ulaşabilirsiniz. 

Elbet Bir Gün Dizisinde Mevsim rolünü canlandıran Helin Kandemir Bu diziden Önce Doğduğun ev Kaderindir dizisinde rol almıştı. Bu dizide Yetimhanede büyümüş henüz 18 yaşını doldurmamış hayat ile mücadele içinde olan genç bir kızdır. Mehdi Onu ve Yaldız Ali'yi yanına alarak hem yatacak yer veren hemde tamirhanede onlara iş vermiştir. Kendisini çöplükten çekip çıkartan Mehdi abisini çok seven Kibrit dizide oldukça sık olarak ekranlara gelmektedir.

Dizide Mehdi ile Zeynep'in evlenmesinden sonra Zeynep'in zengin olan ve ona belli bir yaştan sonra bakan ikinci ailesinin şikayeti ile Çocuk esirgeme Kurumu Yetkilileri Mehdi'nin iş yerine baskın düzenlerler. Baskında daha yaşı küçük olan Kibrit'i alarak çocuk esirgeme kurumuna götürürler. Bu esnada Kibrit'in gözyaşları dizide oldukça duygusal anların yaşanmasına sebep olur. Mehdi ise kızımdan beni ayırmayın dese de buna engel olamaz.  


Kibirt kuruma yerleştirildikten sonra adeta hayata küser. Bu duruma oldukça üzülen Zeynep ise Mehdi'ye Mevsim'i evlat edinmelerini söyler. Bu fikre oldukça sevinen Mehdi ve Zeynep gerekli evrakları hazırlayarak Mevsim'i evlat edinmek için müracaat ederler. Denetleme aşamasında Mehdilerin evinde kalmakta olan Zeynep'in babası eve sarhoş gelince ortalık karışsa da Kibrit artık Mehdi ve Zeynep'in evinde kalmaya başlar. 

Elbet Bir Gün Dizisi Mevsim dizide oldukça başarılı sahneler çıkartarak izleyicilerden tam not almayı başardı. Yaşının küçük olmasına rağmen dizide gösterdiği performans ile ileride güzel bir oyuncu olacağının sinyallerini verdi. Mevsim için bundan sonra dizide nasıl bir rol bekliyor dizinin yeni sezonunda hep birlikte göreceğiz. 

Elbet Bir Gün Dizisi Mevsim rolünü canlandıran Helin Kandemir hakkında bilgiler verdiğimiz yazımızın burada sonuna geldik. Oyuncu hakkında yorum alanından düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. 

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski