Eşkıya Dünyaya Civan Kimdir? Urfalı Ağanın Sağ Kolu

Eşkıya Dünyaya Civan Kimdir? Urfalı Ağanın Sağ Kolu
Eşkıya Dünyaya Civan


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Urfalı Ağanın Sağ Kolu Civan karakterini canlandıran Serdar Deniz hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. 

Atv ekranlarının Salı günleri ekranlara gelen dizisinde yeni sezon oyuncuları belli olmaya başladı. Bir önceki yazımızda sizlere Edho Barış hakkında bilgiler vermiştir. Bu yazımızda da Şanlıurfalı Ağanın Yeğeni Civan hakkında bilgiler vereceğiz. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Civan karakterini canlandıran oyuncu Serdar Deniz başkent Ankara'da 18 Nisan 1969 tarihinde dünyaya gelmiştir. Başarılı oyunu eğitimlerini  "Theater der Killer" isimli  Alman konservatuvarında tamamlamıştır. Bir çok tiyatro dizi ve sinema filminde rol almıştır. 

Şimdilerde Edho Dizisi Civan rolünü canlandıran oyuncu son olarak tarihi dizi Payitaht: Abdülhamid dizisinde rol almıştır. Diriliş, Kurtlar Vadisi Pusu gibi dizilerde oynamıştır. 

Burcu:  Akrep
Kilosu:  85
Boyu:  1,86
Göz Rengi:Kahverengi  
Saç Rengi:  Siyah
instagram Hesabı: www.instagram.com/serdardenizcom
Twitter Hesabı: twitter.com/serdardeniz

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski