Eşkıya Dünyaya Yıldız Kimdir? Hızır'ın Yeğeni

Eşkıya Dünyaya Yıldız Kimdir? Hızır'ın Yeğeni
Eşkıya Dünyaya Hızır'ın Yeğeni Yıldız

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinde Hızır'ın Kuzeninin Kızı Yıldız karakterini canlandıran Alara Turan hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirseniz. 

Atv ekranlarında Salı akşamlarına renk katan ve yeni sezona ana kadrosunda ki oyunculara ek yaparak devam etmeye hazırlanan Edho Dizisi Civan hakkında bir önceki haberimizde detaylı bilgiler vermiştik. Bu haberimizde sizlere diziye yeni sezonda katılan ve Hızır Çakırbeyli'nin Kuzeninin Kızı olarak dahil olan Yıldız hakkında bilgiler vereceğiz.

Eşkıya Dünyaya Hızır'ın Yeğeni Yıldız Karakterini canlandıran Alara Turan 14 Eylül 1995 yılında İstanbul ilinde dünyaya gelmiştir. Başak Burcu olan oyuncu  1.68 metre boyunda ve 58 kilo ağırlığındadır. Eğitimlerini Tiyatro üzerine Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümünde tamamlamıştır. Üniversite öncesinde  Lise eğitimini ise  İstanbul Özel Saint Joseph Fransız Lisesi’nde tamamlamıştır.  

Şimdilerde Edho Dizisi Yıldız rolü ile ekranlara gelen oyuncu kariyerine ilk olarak 2019 yılında  Star TV de yayınlanan Kardeş Çocukları isimli dizi ile başlamış ve bu dizide Hayal karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Songül karakteri ile Çukur dizisinde rol almıştır. Son olarak Payitaht: Abdülhamid dizisinde Fatma Sultan rolünü oynadı. 

Eşkıya Dizisi Yıldız karakterini canlandıran Alara Turan'ın Dizide giydiği kıyafetler ve elbiselerin marka model ve fiyatları hakkında merak ettiklerinizi yorum alanından sorabilirsiniz. 

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski