Misafir Dizisi Gece Kimdir? Gerçek Adı

Misafir Dizisi Gece Kimdir?
Misafir Dizisi Gece Kimdir?

FOX ekranlarında yayınlanacak olan Misafir Dizisinde Gece karakterini canlandıran oyuncu hakkı da detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. 

İlk tanıtım fragmanı izleyenler ile buluşan Misafir dizisinde rol alan oyuncular belli oldu. Dizinin yönetmenliğini  Arda Sarıgün yaparken, senaryoda ise Özge Aras imzası yer alıyor. İlk bölümü ile  4 Kasım Perşembe akşamı izleyenler ile buluşmaya hazırlanan dizide saat:20:00 de ekranlara gelecek.

Misafir Dizisi Gece karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Hazal Kaya'dır. Gece karakteri dizide tramvatik bir çocukluk geçirmiş ve bir süre hafızasını kaybetmiş genç bir kadın rolünde dizide yer alacaktır. Erdem ile tanıştığında onun evine gitmek durumunda kaldıktan sonra Erdem ve çocuklarının  mutlu bir aile olması onu oldukça rahatsız etmiştir. 

Dizide Gece rolünü canlandıran Hazal Kaya 1 Ekim 1990 yılında Gaziantep ilinde dünyaya gelmiştir. Eğitimlerini İstanbul Bilgi Üniversitesinde  Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi bölümünde tamamlamıştır. Bir çok sinema ve dizide rol almıştır. Son olarak Pera Palas'ta Gece Yarısı isimli dizide rol almıştır. 

Misafir Dizisi Fece'nin dizide giyeceği kıyafetler ve elbiselerin marka model ve fiyatları hakkında yorum alanında sorularınızı sorabilirsiniz. Misafir Dizisinde Çalan Şarkılar hakkında bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz. 

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski