Trendyol Reklamlarında Tarkan ile Birlikte Oynayan Kargocu Kimdir?

Tarkan ile Aynı Reklamda Oynayan Kargocu
Tarkan ile Aynı Reklamda Oynayan Kargocu 

Trend yol Reklamlarında Tarkan ile Birlikte  Oynayan Kargocu oldukça merak edildi. Tarkan Şarkısı söyleye söyleye kargo aracından inen ve elindeki paketi Tarkan'ın evine götüren ve kapıda onunla karşılaşan kişi hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. 

Tarkan ile Aynı Reklamda Oynayan Kargocu 

Tarkan ile Trendyol arasında yapılan anlaşma sonrasında  Tarkan, Trendyol'un yeni reklam yüzü olurken Tarkan ile birlikte aynı reklamlarda oynayan ve  genç bir kargo görevlisini canlandıran oyuncu da ona eşlik etti. 


Kargocu rolünde reklamlarda oynayan genç çocuğun reklamlarda gösterdiği doğallık ve performans ise oldukça merak edildi. Bir Diğer merak konusu ise Trendyol Reklamından Kargocu Çocuğun Kaç Para Reklam Ücreti aldığı oldu. 

Tredyol Reklamı Kargocu Kimdir?

Tarkan ile birlikte Trendyol reklamlarında rol alan kargocunun gerçek adı Rojdat Özsoy 1991 yılında Erzurum'da dünyaya gelmiştir.  Eğitimlerini Atatürk Üniversitesi Güzel sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Oyunculuk bölümünde tamamlamıştır.

Reklam filmleri ile televizyon dünyasına adım aran Özsoy, 2016 yılında Kıvanç Sezer'in yönetmen koltuğunda oturduğu "Babamın Kanatları" filminde yer yer aldı. Çeşitli tiyatro oyunlarında da yer alan Özsoy, başrollerinde Damla Sönmez, Mert Fırat ve Alper Saldırgan'ın bulunduğu "Aşk ve Gurur" dizisnde Ali karakterini canlandırdı. Rojhat Özsoy ayrıca yönetmenliğini ve senarsitliğini Erkan Turnç'un üstlendiği Martı filminde yer aldı.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski