Vip Reklamsız Dizi İzleme Siteleri

Vip Reklamsız Dizi İzleme Siteleri
Vip Reklamsız Dizi İzleme Siteleri 

Reklamsız olarak Vip Dizi İzlemek için güncel siteleri ve dijital platformları haberin devamında bulabilirsiniz. Hiç şüphesiz dizi hayranları için sürekli ekranlara gelen reklamlar, pop up açılan bildirimler oldukça can sıkmaktadır. Bu haberimizde sizler için vip dizi izleme siteleri hakkında bilgiler vereceğiz. 

Bedava ve ücretsiz olarak internet aleminde bir çok dizi ve film izleme sitesi yer almaktadır. Ancak Dizi sektöründe yer alan oyuncusudan, kostümcüsüne, şöföründen kuaförüne kadar hemen her kesime etkesi olduğunu düşündüğümüz legal olmayan ve bahis siteleri reklamları ile dolu Bedava Dizi İzleme Siteleri hakkında bilgiler vermeyeceğimizi öncelikle belirtmek isterim. 

Zaten Bedava Dizi İzleme Siteleri bir süre sonra kapanmakta ve bir başka domain ile 301 yönlendirmesi yaparak hayatlarına devam etmeye çlışmaktadırlar. Günümüzde artık Dijital Platform üyelikleri oldukça düşük ve bir çok diziyi de bünyelerinden barındırmaktadır. Vip Yabancı Dizi İzlemek isteyenler bu platformlara kısa bir üşelik sonrasında reklamsız ve kesintisiz olarak hayranı oldukları dizi ve filmleri keyfile izleyebilecektir. 

Vip Dizi İzleme Siteleri Hangileridir?

1-NETFLİX 

1997 yılından bu yana Yerli ve Yabancı Dizi izleme siteleri arasında en çok tercih edilenlerden birisi olan Netflix Platformunda reklamsız ve vip olarak dizi izleyşebilirsiniz. 

2-BLU TV

BluTV de tıpkı Netflix gibi ülkemizde "dijital yayıncılık" dendiği zaman akla ilk gelenlerden. Doğan Holding bünyesinde bulunan platformda gerçekten ciddi anlamda özgün yerli içerikler bulmak mümkün. 

3- PUHUTV

Puhutv de tıpkı BluTV gibi yerli dendiği zaman ilk akla gelen platformlardan. Ancak puhutv'yi BluTV'den ayıran en büyük özellik kendi orijinal içeriklerinden ziyade TV'de yayınlanan dizileri bir sonraki gün platformda yayınlıyor olması.

4-FOXPLAY

Türkiye'deki en yeni dijital yayın platformlarından olan FOXPlay, hem FOX kanalında yayınlanan dizileri, hem de orijinal içerikleri bünyesinde barındırıyor.

5-BEIN CONNECT

Digiturk'ün online platformu beIN CONNECT de son zamanlarda epey dikkat çeken girişimlerden diyebiliriz. Canlı Spor, Film, Yerli Dizi, Canlı TV gibi birçok kategorinin bulunduğu platformu kullanmak için öncelikle Digiturk'e üye olmanız gerekiyor, 

6-FİLMBOX LİVE

Ülkemizde faaliyet gösteren bir başka dijital yayıncılık platformu ise belki de pek çok kişinin henüz varlığından haberdar olmadığı Filmbox Live. Filmbox Live da tıpkı Netflix, BluTV gibi ücretli olarak faaliyet gösteriyor. 

7-MUBİ

Mubi, özellikle sanatsal filmleri rahatlıkla bulabileceğiniz, aylık olarak ücretlendirilen bir başka dijital platform. 

8-D-SMART GO

D-Smart GO da hemen hemen beIN CONNECT gibi faaliyet gösteren bir dijital yayıncılık platformu. 

9-TURKCELL TV PLUS

Turkcell'in TV Plus'ı da son dönemde dikkat çeken dijital yayıncılık platformlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Platformu aslında "dijital televizyon" olarak nitelendirmek mümkün. 

10-TİVİBU

Türk Telekom’un eğlence servisi olan Tivibu, her cihazdan hizmet veren bir platform olarak karşımıza çıkıyor. 

11- YOUTUBE

Hemen hemen her türlü içeriği bulabildiğimiz video platformu YouTube'da birçok filmi de ücretsiz olarak izlemek mümkün oluyor. 

12- EXXEN

Acun Ilıcalı'ın kurduğu platformda diziler, filmler ve eğlenceli talk showlar bulunuyor.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski