Annemizi Saklarken Dizisi Derya Kimdir?

Annemizi Saklarken Derya
Annemizi Saklarken Dizisi Derya 

Annemizi Saklarken Dizisi Derya rolü ile dizide yer alan Ece Yaşar'ın kariyeri ve Dizide giydiği kıyafetler ve elbiseler ile ilgili detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. 

Annemizi Saklarken Derya Kimdir?

Annemizi Saklarken Handan'ın Kızı Derya karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Ece Yaşar'dır. Ece Yaşar 17 Haziran 1994 yılında Başkent  Ankara'da dünyaya gelmiştir. Aslen Denzli'li olan oyuncu  İkizler burcudur. Eğitimlerini Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Bölümünde tamamlamıştır. 1,65 metre boyunda ve 54 kilo ağırlığındadır. 

Şimdilerde Annemizi Saklarken Dizisi Handan'ın kızı Derya rolü ile Star ekranlarında yer alan Ece Yaşar dizi kariyerine ilk olarak Kara Sevda isimli dizi ile başlamıştır. Show tv ekranlarının sevilen dizisi Çukur isimli dizide Karaca rolünü canlandıran oyuncu 2021 yılında  Exxen'de yayınlanan Ölüm Zamanı isimli internet dizisinde yer almıştır. 

Annemizi Saklarken Derya Kıyafetleri 

Annemizi Saklarken dizisinde Handan'ın kızı Derya rolünü oynayan Ece Yaşar'ın son bölümde giydiği  elbise ve ayakkabıları, kıyafetleri, çantası kolyesi ve küpelerinin marka model ve fiyatları bu bölümde yer alacaktır. 

Ece Yaşar Rol Aldığı Film ve Diziler:

Ölüm Zamanı (TV Dizisi 2021)

Direniş Karatay (Maral Sinema Filmi 2018)

Çukur (Karaca Koçovalı, TV Dizisi 2017-2018)

Kara Sevda (2 Sezon, Eda, TV Dizisi 2015-2016)

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski