Annemizi Saklarken Dizisi Bora Kimdir?

Annemizi Saklarken Dizisi Bora Kimdir?
Annemizi Saklarken Dizisi Bora 

Annemizi Saklarken Dizisi Bora rolünü canlandıran Erdem Kaynarca'nın kariyeri be dizide giydiği kıyafetlerin marka model ve fiyatları hakkında detayları haberin devamından bulabilirsiniz. 

Star ekranlarında yeni sezon dizileri arasında yer alan Annemizi Saklarken Dizisi Oyuncuları netleşmeye başlıyor. Daha önceki yazılarımızda sizlere Annemizi Saklarken Handan ve Handan'ın Kızı Derya karakterleri hakkında bilgiler vermiştik. 

Annemizi Saklarken Bora karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Erdem Kaynarca 1 Ocak 1992 yılında İstanbul ilinde dünyaya gelmiştir. Oğlak Burcu olan oyuncu 1,77 metre boyunda ve 74 kilo ağırlığındadır. Tiyatro üzerine eğitimlerini Kadir Has üniversitesinde tamamlayan oyuncu ayrıca Felsefe bölümünü  Ortadoğu Teknik Üniversitesinde tamamlamıştır. 

Şimdilerde Annemizi Saklarken Bora karakterini canlandıran Erdem Kaynarca dizi kariyerine ‘Kalp Atışı’ isimli dizi ile başlamış ve bu dizide Mehmet rolünü canlandırmıştı. Gençliğim Eyvah isimli dizide Çavi karakterine hayat vermiştir.  Son olarak Ada Masalı Dizisinde Batu rolüne hayat veren oyuncunun rol adlığı diğer dizi ve filmleri ise şunlardır. 

Annemizi Saklarken Bora Kıyafetleri 

Annemizi Saklarken Dizisi Bora'nın Giydiği Kıyafetlerin Marka Model ve fiyatları hakkında yorum alanından sormak istediklerinizi bekliyoruz. 

2021- Ada Masalı/ Batu
2021- Seyyar/ Suat
2021- Şeref Bey/ Oktay
2020- Gençliğim Eyvah/ Çavi Bozoğlu
2020- Alef/ Celal
2018/19 – Yasak Elma / Dündar Çelikkan
2018 – Bir Deli Rüzgar / Tunahan
2017 – Kalp Atışı / Mehmet
2021- Pure White/ Kemal
2021- Children of the Butterfly (Kelebegin Cocuklari) (pre-production)/Murat
2019- The Pit / Zafer (Kısa Film)
2017- Proof of Cheating / Sarp  (Kısa Film)
2017- Ground Level (Kısa Film)
2016 – Emanet

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski