Annemizi Saklarken Dizisi Füsun Kimdir?

Annemizi Saklarken Dizisi Füsun Kimdir?
Annemizi Saklarken Dizisi Füsun 

Annemizi Saklarken Dizisi Füsun rolü ile Yeşim Ceren Bozoğlu'nun kariyeri ve dizide giydiği kıyafetler, elbiseler, ayakkabılar ve takılarının marka ve fiyatları hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. 

Star ekranlarında kısa bir süre sonra ekranlara gelmesi beklenen Annemizi Saklarken dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri yavaş yavaş belli olmaya başladı. Bu oyunculardan biriside Yeşim Ceren Bozoğlu oldu. 

Annemizi Saklarken Füsun karakterini canlandıran Yeşim Ceren Bozoğlu Başkent Ankara'da 29 Temmuz 1974 yılında dünyaya gelmiştir. Oyunculuk üzerine eğitimlerini  Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde tamamlamıştır. 1.61 metre boyunda 58 kilo ve Aslan burcudur.

Şimdilerde Annemizi Saklarken Füsun rolü ile ekranlara gelmeye hazırlanan Yeşim Ceren Bozoğlu son olarak Yüzleşme isimli dizide rol almıştır. Bir çok dizi, film ve tiyatro oyununda sahne almıştır. 

Annemizi Saklarken Füsun Kıyafetleri 

Dizide Füsun rolünü canlandıran Yeşim Ceren Bozoğlu'nun giydiği kıyafetler ve elbiselerin marka model ve fiyatları ile oyuncunun ayakkabıları, takıları, aksesuarları hakkında detayları bu alanda bulabilirsiniz. 

Dizide rol alan Bora karakteri hakkında detaylara bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz 

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski