Destan Dizisi Temur Tegin Kimdir?

Destan Dizisi Temur Tegin Kimdir?
Destan Dizisi Temur Tegin Kimdir?


Destan Dizisi Batuga'nın abisi Temur Tegin rolünü canlandıran Burak Tozkoparan hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. 

Dizide Temur Tegin Batuga ve Kaya Tegin'in kardeşidir. Babası Alpagu annesi ise Ulu Ece'dir. Destan Dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri hakkında bilgiler vermeye devam ediyoruz.

Destan Dizisi Temur Gerçek Adı ? 

Destan Dizisi Temur Tegin karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Burak Tozkoparan 14 Kasım 1992 yılında İstanbul ilinde dünyaya gelmiştir. Aslen Rizeli olan oyuncu Eğitimlerini Sinema Televizyon alanında  Okan Üniversitesi 'inde tamamlamıştır. 

Şimdilerde Destam Temur Tegin rolü ile atv ekranlarında izleyenler ile buluşacak olan Burak Tozkoparan dizi kariyerine Paramparça isimli dizi ile başlamıştır. 

Daha sonra Kırgın Çiçekler isimli dizide rol alan oyuncu 2021 yılında MEsti Aşk isimli sinema filminde rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı diğer dizi ve projeler ise şunlardır. 

2016 Hesapta Aşk
2018 Sesinde Aşk Var
2021 Mesti Aşk
2014-2017 Paramparça
2017-2018 Kırgın Çiçekler
2019 Tek Yürek
2020 Gençliğim Eyvah
2020-2021 Menajerimi Ara

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski