Galaxy S21 serisi One UI 4.0 güncellemesi şimdi tüm dünyada kullanıma sunuluyor!

 

galaxy s21 android 12


One UI 4.0, dünya çapında Galaxy S21 serisi için canlı olarak kullanıma sunmak üzere beta programını geride bıraktığından, bugün ürün yazılımı güncellemelerinin hayranları ve Android 12 meraklıları için büyük bir gün.


Beta programı, seçili pazarlarda Galaxy S21 serisi için Eylül ortasında başladı ve birkaç dalgadan oluşuyordu. Samsung, ilk halka açık yapı için 2021 sürümünü hedefledi ve Kasım sürümüne işaret etti - az önce başardığı bir şey.





Elbette, beklenen Android 12 tabanlı One UI 4.0 güncellemesi her yerde aynı anda yayınlanmıyor, ancak önümüzdeki günlerde ve haftalarda kademeli olarak daha fazla bölgeye ulaşacak. Bu nedenle, güncellemenin gelmesini bekliyorsanız sabırlı olun ve er ya da geç bu bildirimi alacaksınız. Dosyaları web sitemizde de barındırıyoruz, bu nedenle ürün yazılımı bölümümüzü düzenli olarak kontrol etmekten çekinmeyin.





One UI 4.0 şimdilik yalnızca Galaxy S21, Galaxy S21+ ve Galaxy S21 Ultra için mevcut ancak bu ayrıcalık uzun sürmeyecek. Güncelleme için uygun olan düzinelerce başka Galaxy akıllı telefon ve tablet takip edecek, ancak bu nispeten uzun bir süreç olacak. Bazı cihazlar diğerlerine göre öncelik kazanacak ve henüz somut bir yol haritası yok. Daha fazlasını öğrenir öğrenmez sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.


En ilginç One UI 4.0 özelliklerinden bazılarına hızlı bir genel bakış

İlk beta sürümünün yayınlanmasından kısa bir süre sonra, One UI 4.0'daki büyük ve küçük tüm yeni değişiklikleri ve özellikleri tartışmıştık ve 60'ın üzerinde saydık. Aynı şekilde, One UI 4.0'daki ilk 5 özelliğimizi ele aldık, bu yüzden emin olun. Galaxy S21'inizin güncellenmesini beklerken yeni bellenime hızlı bir genel bakış arıyorsanız aşağıdaki videolarımıza göz atın.





One UI 4.0, Android 12'yi temel alır; bu, Google'ın en son güncellemesinden birkaç temel fikir ödünç aldığı anlamına gelir. Yeni Renk Teması seçeneği, Malzeme Sizden alır ve yeni kişiselleştirme seçenekleri açar, ancak kullanıcı arayüzünde çok sayıda başka değişiklik ve iyileştirme vardır.


Samsung, kullanıcılara uygulama ayrıcalıkları üzerinde daha fazla kontrol sağlayan yeni gizlilik ve güvenlik özellikleri ekledi ve tüm ayarlar ve kontroller artık yeni bir gizlilik panosunda düzgün bir şekilde organize edildi.


Güncellemeyi alıp almadığınızı bize bildirin ve aşağıdaki yorum bölümünde ve sosyal medya kanallarımızda en sevdiğiniz One UI 4.0 özellikleri hakkında bize daha fazla bilgi vermekten çekinmeyin.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski