Kalp Yarası Dizisi Ebru Gerçek Adı Kıyafetleri

Kalp Yarası Dizisi Ebru karakterini canlandıran Serenay Aktaş hakkında detaylı bilgileri haberin devamında bulabilirsiniz. 

Kalp Yarası Dizisi Ebru Gerçek Adı Kıyafetleri

Kalp Yarası Dizisinde rol alan oyuncular arasında yer alan Serenay Aktaş dizide Ebru rolünü canlandırmaktadır. Seranay Aktaş'ın Kalp Yarası isimli dizide giydiği kıyafet ve elbiseler de dizi hayranları tarafından merak edilen konular arasında yerini aldı. 

Pazartesi akşamlarının sevilerek izlenen Kalp Yarası dizisinde Ebru dizide rol alan Sinan karakterinin eski eşi olarak dizide yer alacaktır. 

Kalp Yarası dizisi Ebru karakterini canlandıran Serenay Aktaş 1 Ekim 1993 yılında İstanbul ilinde dünyaya gelmiştir. Profesyonel olarak futbol oynayan oyuncu dizi kariyerine kanıt isimli dizi ile başlamıştır. Bu diziden sonra Türk Malı isimli dizide rol almıştır. 2014 yılında sevilen yarışma programı  Survivor'a katılmıştır. Son olarak savaşçı dizisinde rol alan oyuncunun rol aldığı diğer projeler ise şunlardır. 

2011 Kanıt

2011 Türk Malı

2012 Arka Sıradakiler – Gülüm

2012 Kalbim Seni Seçti – Esra

2012 Yahşi Cazibe – Çalkara

2013 – 2014 Muhteşem Yüzyıl – Ayşe Hatun


2014 Kaçak Gelinler – Pınar Yaymaz

2015 Acil Aşk Aranıyor – Zeynep

2016 Rengarenk – Konuk Oyuncu

2016 Gülümse Yeter – Melis Özkan

2016 İlişki Durumu : Evli – Ceyda

2017 Meryem – Burcu Komiser

2019 Tutunamayanlar

2021 Savaşçı – Teğmen Selcen Efe

2021 Kalp Yarası – Ebru 

Kalp Yarası Dizisi Ebru – Serenay Aktaş Kıyafetleri

Kalp Yarası dizisi Ebru (Serenay Aktaş) dizide giydiği kıyfet ve elbiselerin marka model ve fiyatları ile Serenay Aktaş'ın Kalp Yarası Dizisinde taktığı çanta, kolyesi, küpesi ve aksesuarları ile ilgili  detaylar bu alanda yer alacaktır. 

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski