Kalp Yarası Dizisi Oyuncu Kıyafetleri Markaları

Yazının Güncellenme Tarihi :13/07/2021 
Kalp Yarası Dizisi Oyuncu kıyafetleri ve elbiselerin marka model ve fiyat bilgileri hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz.

Kalp Yarası Ferit (Gökhan Altan) Kıyafetleri 

Kalp Yarvası Dizisinde Ferit Sancakzade karakterine Gökhan Altan hayat verecek. Dizide ailenin küçük ve yakışıklı oğlunu canlandıracak olan oyununun giydiği takım elbise , ayakkabı, saat, gözlük tişört vb. elbise ve aksesuarların marka ve fiyat bilgilerini bu bölümde bulabilirininiz.  

Kalp Yarası dizisi Ferit’in güneş gözlüğü markası Ray-Ban

Kalp Yarası Dizisi Ferit'in taktığı saatin markası 

Kalp Yarası Dizisi Ferit'in giydiği gömleklerin marka ve fiyatı ise 

Kalp Yarası Ayşe (Yağmur Tanrısevsin) Kıyafetleri 

Yağmur Tanrısevsin Kalp Yarası Dizisinde Ayşe Yılmaz rolünü canlandıracaktır. Yokluk içinde büyümüş olan Ayşe Yılmaz daha çok küçük yaşlarda annesini kaybetmiş. Bir gün kendi kafesini açma hayalleri kuran oyuncunun giydiği kıyafetler ve aksesuarlar marka model ve fiyat bilgileri merak edilen konular arasında yerini aldı. Kalp Yarsı Ayşe'nin dizide giydiği krem rengi etek ve derin göğüs dekolteli beyaz askılı elbisesi ilk bölümde oldukça dikkat çekti.

Kalp Yarası dizisi Ayşe rolü ile izleyenlerin karşısına çıkan Yağmur Tanrısevsin’in 2. bölümde giydiği desenli yeşil elbisenin markası tahminlerimize göre BSL marka ve fiyatı ise 249.99 TL civarındadır. 

Kalp Yarası dizisi 3. bölümde  Ayşe karakterini canlandıran Yağmur Tanrısevsin’in dizide giydiği i puantiye desenli bağlamalı gömleğin markası tahminlerimize göre  Mudo marka…

Gömlek – Mudo

Kalp Yarası Hande (Merve Çağıran) Kıyafetleri 

Kalp Yarası Hande Kıyafet Markaları


Kalp Yarası dizisinde Hande karakterini canlandıran oyuncunu Merve Çağıran dizide oldukça varlıklı bir ailenin kızıdır. Hal böyle olunca dizide giydiği kıyafetler de oldukça görkemli olacaktır diye tahmin ediyoruz. Kalp Yarası Hande'nin giydiği mavi boğazlı ve kolsuz elbisesi ve  mavi küpeleri marka ve fiyatları ile oyuncunun dizi boyunca giydiği kıyafetler hakkında sormak istediklerinizi yorum alanından sorabilirsiniz.

Kalp Yarası dizisi Hande’nin giydiği gelinlik markası tahminlerimize göre  NihanPeker markadır. 

Kalp Yarası Hande'nin dizinin  1. bölümde giydiği beyaz renkli kimono nun markası tahminlerimize göre  Mita Concept marka ve fiyatı ise  340 TL

Merve Çağıran'ın hayat verdiği  Hande karakterinin Kalp Yarası dizisinin 1. bölümünde giydiği 3 parçadan oluşan pijama takımının markası tahminlerimize göre  Elli2 Night Wear marka olup fiyatı ise  1.249.00 TL civarındadır.

Kalp Yarası dizisinde Hande rolünü canlandıran Merve Çağıran’ın Kalp Yarası  3. bölümde giydiği bluzun markası  tahminlerimize göre Di Project markadır

Bluz – Di Project, 245 TL

Kap Yarası Leman (Burçin Abdullah) Kıyafetleri 

Kalp Yarası Dizisi Leman'ın dizide giydiği kıyafet ve elbiseler ile kullandığı aksesuarlar çantalar ve takılar burada yer alacaktır. Zengin bir ailenin kızı olan Leman'ın bir kızı vardır 

Kalp Yarası Müge (Naz Saner) Kıyafetleri 

Kalp Yarası Dizisi Müge'nin dizide giydiği elbise ve kıyafetlerin marka model ve fiyatları ile güneş gözlüğü kolyesi küpesi ve bilekliği ve ayakkabıları hakkında detaylar burada yer alacak.

Kalp Yarası Vedia (Yonca Şahinbaş) Kıyafetleri

Kalp Yarası dizisi Vedia dizide oldukça renkli kıyafetler ile yer alacak diye tahmin ediyoruz. Zira canlandırdığı karakter oldukça renkli bir karakter. Vedia çok renkli neşeli biri, Dizide rol alan İhsan'la Adana'da tanışmış ve evlenmiş. Uzun süre şarkıcılık yapmıştır.

Kalp Yarası Dizisi Betül Kıyafetleri

Kalp Yarası Betül Kıyafetleri

Kalp Yarası Betül açık mavi ceketi ve ay yıldızlı küpeleri ile kolyesi ilk bölümde dikkat çeken kombinler oldu. Kalp Yarası dizisi Betül karakterini canlandıran Zehra Yılmaz'ın giydiği elbise ve kıyafetler ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz. 



Kalp Yarası Dizisi Oyuncuların Giydiği Kıyafet ve Elbiseler hakkında merak ettiğiniz konuları yorum alanından sorabilirsiniz. 

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski