Milyoner Yarışması 14 Kasım Pazar Soru ve cevapları

Milyoner Yarışması 14 Kasım Pazar Soru ve cevapları
Milyoner Yarışması 14 Kasım cevapları  

Kim Milyoner Olmak İtter Yarışması tüm heyecanı ile devam ederken dizinin bu akyam yayınlanan son bölümünde yarışan yarışmacılara sorulan soruların yanıtları merak konusu oldu. 

Edip Cansever'in 17-18 yaşlarındayken kendisine gösterdiği şiirleri okuduktan sonra "Bu şiirler çok güzel, hepsi de çok güzel. Ama hiçbiri şiir değil" diyen kimdir?.

A- Yahya Kemal Beyatlı

B- Ahmet Hamdi Tanpınar

C- Cemal Süreya

D- Peyami Safa

2014'de Belçika'da 233 lise öğrencisi ile 27 Duygu Durumu Üzerinden Yapılan Akademik bir Araştırmaya göre hangi Duygu Durumu En Kısa Sürmektedir?

Utanç

Korku

Gurur

Öfke

Doğru Cevap Utanç

Sevlin yarışma programında bu akşam yarışacak olan yarışmacıların verdikleri cevaplar ve yarışmacılar hakında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. 

Bİlgi yarışmasında yarışmacılara sorulan 15 sorunun tamamını bilen yarışmacılar büşük ödülü kazanıyor. İkinci barajı geçen yarışmacılara çift cevap isimli ikinci jokerinde verildiği yarışmanın sunuculuğunu Kenan İmirzalioğlu yapıyor. 

Nasıl Milyoner Olabilirim?

Milyoner olmak için öncelikle atv ekranlarında yayınlanan yarışma phrogramına başvuru yapmalısın. Şansın var ise seni yarışmaya çağırırlarsa Milyoner olmak için artık seninde şansın var demektir. 

Milyoner OLmak İçin Ne Yapmalıyım? 

Milyoner olmak için yarışmaya kayıt yaptırmalasınız. Bu linkten başvuru formunu doldurmalısın. 

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski