Yeşilçam 2. Sezon İlk 5 Bölüm Vip İzle

Yeşilçam 2. Sezon İlk 5 Bölüm Vip İzlemek için detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. Blue Tv ekralarında yayınlanan Yeşilçam Dizisi ilk sezonunu tamamlamasının ardından ikinci sezon ilk 5 bölümü yayınlandı. 

Başrollerinde Çağatay Ulusoy gibi yıldızların yer aldığı Yeşilçam Dizisi Blue tv nin dizileri arasında yer alıyor. Başarılı işlere imza atan Dijital platrfomda bir sezonu geride bırakan dizinin ikinci sezonu ise oldukça merak ediliyordu.

Dizinin yönetmenleiğini başarılı işlere imza atan Çağan Irmak'ın yaptığı dizide, senaryo da imzası olan isim ise Volkan Sümbül ve Levent Cantek'dü. 1960'lı yılların Yeşilçam'ını anlatan dizide Semih karakteri ile Çağataş Ulusoy yer alırken Tülin Karakteri ile Afra Saraçoğlu yer almaktadır.

Yeşilçam Dizisi Oyuncu Kadrosu 

Çağatay Ulusoy (Semih)
Afra Saraçoğlu (Tülin)
Selin Şekerci (Mine)
Ayta Sözeri (Kuvvet)
Güngör Bayrak (Belkıs)
Nilüfer Açıkalın (Adviye)
Bora Akkaş (Hakan)
Özgür Çevik (İzzet)
Yetkin Dikinciler (Reha)
Altan Erkekli (Mümtaz)
Selin Kahraman (Aysel)
Ercüment Fidan (Belkıs'ın koruması)
Ayta Sözeri (Kuvvet)
Onur Bilge (Vehbi)

Yeşilçam 2. Sezon Vip İzle 


Yeşilçam Dizisi 2. Sezon Tüm Bölümleri izlemek için https://www.blutv.com/diziler/yerli/yesilcam adresini ziyaret edebilirsiniz. 


Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski