Sadakatsiz Dizisi Leyla Kimdir? Gerçek Adı

Sadakatsiz Dizisi Leyla Kimdir?
Sadakatsiz Dizisi Leyla 


Sadakatsiz Dizisi Leyla karakterini canlandıran Aslı Orcan hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. 

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen dizisi tüm heyecanı ile devam ederken diziye yeni katılan oyunculardan Aslı Orcan'ın hayat vereceği Leye karakteri merak konusu oldu. Diziye Aras karakterinin girmesi ile sular iyice kaynarken Aras'ın geçmişte tanıdığı Leyla' nın da diziye girmesi iyice dengeleri değiştirecek. 

Aras ve Asya'nın yakınlaşmasını Volkan hazmedemezken Volkan'ın karısı Derin ise bu durumdan oldukça memnundur. Derin'in geçen bölümde iyileştiğini söyleyerek sürpriz yapması sonrasında Volkan ise ondan boşanmak istediğini söylemiş bunun üzerine Derin Asya'dan yardım istemişti. Asya bakalım Aras'ın geçmişinden gelen Leyla karakteri sonrasında nasıl bir yol izleyecek. 

Sadakatsiz Dizisi Leyla karakterini canlandıran Aslı Orcan  Aydın ilinde 27 Mayıs 1980 tarihinde dünyaya gelmiştir. Eğitimlerini Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı – Türk Halk Oyunları Bölümünde tamamlamıştır. 

Şimdilerde Sadakatsiz Dizisinde Leyla rolünü canlandıran Aslı Orcan Dizi kariyerine 2002 yılında Sır KApısı isimli dizi ile başlamıştır. Hekimoğlu dizisinde 2003 yılında rol aldıktan sonra Burçak Tarlası, Çapkın Sensiz olmuyor isimli projelerde rol almıştır. Son olarak Kahraman Babam isimli filmde rol alan oyuncunun canlandırdığı diğer dizi ve filmler ise oldukça fazladır. 
 
Sadakatsiz Dizisi Leyla  Kıyafetleri

Oyuncuların canlandırdıkları karakterler kadar dizide giydikleri kıyafetler de oldukça merak edilen Sadakatsiz dizisi Leyla'nın  giydiği elbise ve kıyafetlerin marka model ve fiyatları hakkında bu alandan detayları bulabilirsiniz. 

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski