Elbet Bir Gün Dizisi Murat Güven Kimdir

Elbet Bir Gün Murat Güven Kimdir
Elbet Bir Gün Dizisi Murat Güven Kimdir

Elbet Bir Gün Dizisi Kayıp Hayatla programının sunucusu Murat Güven karakterini canlandıran Kenan Acar hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz.

Fox ekranlarının yeni sezon diziler arasında yer alan Elbet Bir Gün Dizisinde Murat'ın Asistanı Janset hakkında bir önceki yayınımızda bilgiler vermiştik. Bu yayınımıza ise sizlere Murat Güven karakterini tanıtacağız. 

Dizide Murat Güven karakteri Kayıp Hayatlar isimli televizyon programında sunuculuk ve aynı zamanda yapımcılık yapan yakışıklı ve başarılı bir haber sunucusudur. Başarısı Elbet Bir Gün Mevsim karakteri ile tanışması ile birlikte tehlikeye girecektir. 

Elbet Bir Gün Dizisi Murat rolünü canlandıran İzmir ilinde 6 Mart 1990 yılında dünyaya gelmiştir. Balık Burcu olan oyuncu 1,91 metre boyundadır.  Eğitimlerini İşletme üzerine İTÜ de tamamlamıştır. Oyunculuk üzerine eğitimlerini Amerika'da Stella Adler Oyunculuk Stüdyosunda tamamlamıştır. KSK ve Tuborg reklamlarında oynamıştır. 

Şimdilerde Elbet Bir Gün Dizisinde Murat Güven rolünü canlandıran Kenan Acar dizi kariyerine Medcezir isimli dizi ile başlamıştır. Son olarak Çocuk isimli dizide rol alan oyuncunun oynadığı  dizi ve sinema filmleri ise şunlardır. 

Kenan Acar’ın rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Çocuk (Mehmet) (TV Dizisi)

2018 – Elimi Bırakma (Kadir) (TV Dizisi)

2017-2018 – Meryem (Güçlü) (TV Dizisi)

2017 – Papatya (Sinema Filmi)

2016 – Cesur Yürek (Ali Ekber) (TV Dizisi)

2015 – Gamsız Hayat (Arda) (TV Dizisi)

2014 – Medcezir (Murat) (TV Dizisi)

 

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski