Üç Kuruş Dizisi Seri Katil İrfan Kimdir?

Üç Kuruş Dizisi Seri Katil İrfan Kimdir?
Üç Kuruş  Seri Katil İrfan Kimdir?


Üç Kuruş Dizisi Seri Katil İrfan karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı, yaşı, sevgilisi ve kariyeri hakkımda detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. 

Ay Yapım İmzalı dizi Show tv ekranlarında yeni sezonda izleyenler ile buluşmaya hazırlanırken dizide rol alan karakterlerde belli olmaya başladı. Seri Katil rolünü canlandıracak ola oyucu ise dizide en çok merak edilen karakter olacak. 

Üç Kuruş Dizisi İrfan’ın işlediği bir cinayet sonrasında öldürdüğü kişinin üzerine üç kuruş atması ile başlayacağı konuşuluyor. Üç Kuru Dizisi ilk bölümde yanlışlıkla aracı ile köpeğe çarpan birisini öldürdü. Arabasında sürekli olarak Neşet Ertaş Türküsü dinlemektedir. Ayrıca saz çalmakta ve türkü söylemektedir. 

Üç Kuruş Dizisi İrfan Kimdir?

Dizide İrfan karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Diren Polatoğulları 12 Şubat 1980 yılında İstanbul ilinde dünyaya gelmiştir. Kova Burcu olan oyuncu Eğitimlerini Müjdat Gezen Sanat Merkezinde tamamlamıştır. Tiyatro ve dizi film oyuncusudur. 

Şimdilerde Üç Kuruş Dizisi İrfan rolü ile ekranlara gelemeye hazırlanan Diren Polatoğulları dizi kariyerine ilk olarak uzun soluklu dizi Kurtlar Vadisi ile başlamıştır. Üç Kuruş Bahar Kimdir? Tıkla Öğren

Karadayı dizisinde İbrahim rolünü iki sezon boyunca canlandırmıştır. Arıza Dizisinde Numan karakterine hayat veren oyuncu Son Olarak Kırmızı Oda Dizisinde Hamdi Baba rolünü canlandırmıştı. 

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski