Wordpress Trendyol Temesı Ücretsiz indir

 

Wordpress-Trendyol-Temesi-ucretsiz-indir

Wordpress Trendyol Temesı Ücretsiz indir. Woocommerce tabanlı alışveriş sitesi kuracak olanların işine yarabilecek bu tema ile popüler alışveriş sitesi Trendyol ‘a benzer bir site kurulumu yapabilirsiniz. Woocommerce Trendyol i·lişkiını özgür biçimde bütün kullanıcılar kendi sitesine uyarlayabilir.


Temanın Trendyol ‘a benzetilmesindeki sebep ana sayfasının Trendyol benzer biçimde banner düzeninde ayarlanmasıdır. şu demek oluyor ki anasayfada ürün listelemek yerine kategori ve markalara ilişik bannerlar ile ürün, marka ya da kategori sayfasına yönlendirme yapabilirsiniz. Kullanacak kişilere tavsiyem hazırladığınız bannerları uygun boyutlara düşürürseniz sayfa yüklenme hızınızda sorun yaşamazsınız.



Woocommerce Trendyol münasebetı ek olarak geliştirilmeye de uygun. Amatör ve profesyonel geliştiriciler bu tema üzerinde değişiklikler yaparak kendilerine uyarlayabilir. Geliştiricisi tarafınca tamamen kullanıcıya açık kodlarıyla beraber sunulmaktadır.


Woocommerce Trendyol i·lişkiı Hız Testleri

PageSpeed Insights : Mobil 93 / Masaüstü 98

Gtmetrix : Performance 52% / Structure 88%

Sayfa yüklenme hızı (ortak) : 4ms

Wordpress Trendyol Temesı Ücretsiz indir



Wordpress Trendyol Temesı Ücretsiz indir

Woocommerce Trendyol Teması nasıl Kurulur?

İndirdiğiniz dosyayı dilerseniz WordPress / manzara / Yeni Ekle kısmınden yükleyebilirsiniz. Bir diğer yöntem ise FTP ile sitenizin sunucuna bağlanıp kurulu dosyaların olduğu bölüme erişin. Eriştiğiniz sayfada WP-Content / Themes klasörünün içine tüm dosyaları yükleyin. Temayı yükledikten sonrasında etkinleştirin.


Temanın Duğru çalışabilmesi için aşağıdaki eklentileri kurun :


  • Advanced Custom Fields
  • Custom Post Types
  • Woocommerce

Eklenti kurulumu tamamlandıktan sonrasında trendwp.WordPress.2021-05-25.xml isimli dosyayı siteye import edin ve hepsi bu kadar.

ÜCRETSİZ İNDİR

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski