iPhone'daki Gizli Hesap Makinesi: Seyahatlerinizde Para Tasarrufu Sağlayın

iPhone'daki Gizli Hesap Makinesi: Seyahatlerinizde Para Tasarrufu Sağlayın



iPhone'unuzun gizli hesap makinesi özelliği, seyahatleriniz sırasında kazayla aşırı harcama yapmanızı önleyebilir ve para tasarrufu yapmanıza yardımcı olabilir.

En son iPhone güncellemesinden önce, Hesap Makinesi uygulaması yalnızca bir hesap makinesi olarak kullanılabiliyordu. Ancak şimdi çok daha fazlasını yapabilir. Yeni ve gelişmiş Hesap Makinesi uygulamasına yerleşik bir dönüştürme aracı bulunuyor. Bu araç, hem birimler hem de para birimleri için kullanılabilir. İkincisi, özellikle seyahatler sırasında hızlı dönüşümler yapmak için son derece faydalıdır.

Google veya üçüncü taraf bir dönüştürme uygulamasını kullanmak yerine, iPhone sahipleri hesaplamaları yapmak için doğrudan Hesap Makinesi uygulamasına gidebilirler. Bu araç, alışkın olmadığınız bir para biriminde aşırı harcama yapma açısından para tasarrufu sağlayabilir. Ayrıca fiyat hesaplamaları için Google kullanmaktan kaçınarak veri kullanımınızdan da tasarruf edebilirsiniz.

Beş İngiliz sterlininin ABD dolarına eşdeğerini öğrenmek istiyorsanız, sayı alanına beş yazmanız yeterlidir. Ardından ekranın sol alt köşesindeki hesap makinesi simgesine dokunun. Burada Dönüştür geçişini seçebilirsiniz. Ardından tercih ettiğiniz para birimini seçin. Para birimine dokunduğunuzda dönüştürme işlemi gerçekleşir.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski