iOS 7 Kullanmında Artış Dikkat Çekiyor

Apple’ın geçen eylül ayında yayınladığı yeni mobil işletim sistemi iOS 7′ nin, önceki sürümlere nazaran kullanıcılar tarafından daha çok sevildiği ortaya çıktı.

Bir analize göre, 18 Eylül’de resmen Apple tarafından yayınlanan iOS 7, Kuzey Amerika’daki iOS cihazların %70′inde yüklenmiş durumda
basliksiz-11386199916
ITProPortal’ın gerçekleştirdiği analize göre bu seviye, 2012 yılında iOS 6 yüklenmiş cihazların çok üstünde bir orana sahip olarak kayıtlara geçti. Online reklam ağı olan Chitika’dan alınan veriler üzerinden oluşturulan rapor, iOS 7′ nin şuan mevcut iOS cihazların %74′ ünde yüklü olduğunu gösteriyor.

Aynı raporda, iOS yüklü olan cihazlar %22 ve iOS 3, iOS 4 ve iOS 5 yüklü olan cihazlar ise %4′lük bir orana sahip. Ayrıca iPhone kullanıcılarının %74′ü ve iPad kullanıcılarının %64′ü iOS 7′ye Apple’ ın diğer mobil işletimlerinden daha hızlı kabullenmiş durumda.

Apple cihazlarının iOS versiyonlarına göre dağılımını belirlemek için, Chitika firmasının 25 Ekim ve 18 Kasım tarihleri arasında Amerika ve Kanada’da aynı ağ üzerinden yaklaşık 300 milyon cihazı incelediğini belirtelim.


Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski