İOS 11.2.5'den iOS 11.2'ye nasıl Geri Yükleme yapabilirim?

İOS 11.2.5'den iOS 11.2'ye nasıl Geri Yükleme  yapabilirim?


IOS 11 sorunlarıyla veya rahatsız edici iOS 11 özellikleriyle uğraşıyorsanız, iOS 10'a geri dönemezsiniz. Apple, Ekim başında iOS 11'den iOS 10.3.3'e geçiş yapma özelliğini kapattı. IOS 11.2.5 üzerindeyseniz, tek seçenek, iOS 11.2'nin önceki sürümlerine geçiş yapmaktır.

Apple bunları resmi olarak listelemese de, sınırlı bir süre için bir iOS 11 sürümünden başka bir sürüme geçiş yapabilirsiniz. Yaklaşık 15-30 dakika sürer ve bitirdikten sonra yedekleme işlemini geri yükleyebilirsiniz.

Genellikle bu süre en az bir hafta sürer. Son zamanlarda uzun süredir devam ediyordu, ancak Apple'ın zaman alması için kapanacak bir iOS 11 jailbreak yok. Apple, yükleme işlemini tamamlamadan önce yüklemeye çalıştığınız yazılımın hala desteklenip desteklenmediğini kontrol eder, bu nedenle bu önemli bir adımdır.

IOS 11.2.5'i iOS 11.2'ye nasıl Geri Yükleme edebilirim?



Bu, iOS 11'in önceki sürümüne, iOS 11.2.5 olan en yeni iOS 11 sürümünden nasıl geri döneceğinizi gösterecektir. IOS 11, iOS 10 veya iOS 9'a geçemezsiniz.


IPhone'unuz veya iPad'iniz için iOS 11.2, iOS 11.2.1 veya iOS 11.2.2 güncellemelerini indirin. İndirme yapmak için iPhone'unuzu bir bilgisayara takmanız gerekecek ve dosyayı cihazınıza yüklemek için dosyayı bilgisayarınıza indirmeniz gerekecek. Havayı alçaltıramazsın.

Bu web sitesine gidin ve belirli iPhone veya iPad modeliniz için iOS 11.2.2, iOS 11.2.1 veya iOS 11.2'yi indirin. Satır hala yeşil renkte olduğundan emin olun. Yeşil değilse, artık indirgemeyebilir ve durdurmanız gerekir.

IPhone'unuzda Find My iPhone'u kapatın. Bunu yapmak için Ayarlar'a gidin -> ayarların üst kısmındaki adınıza dokunun -> iCloud'a dokunun -> iPhone'um Bul üzerine dokunun -> Kapatın. İstendiğinde şifrenizi girin.

Bu noktada iPhone'unuzu yedeklemeliyiz, iPhone'unuzu bilgisayarınıza bağlamış ve iOS 11.1.2 ipsw dosyasını bilgisayarınıza bağlamış olmalısınız.



1. ITunes'u açın.
2. ITunes menüsündeki iPhone'u tıklayın.
İOS 11.2.5'den iOS 11.2'ye nasıl Geri Yükleme  yapabilirim?


Özel bir tıklama ile Restore iPhone düğmesine tıklayın. Mac'te, tıkladığınızda alt / seçeneği basılı tutun ve tıklattığınızda Shift tuşunu basılı tutun.Açılan pencerede, indirdiğiniz iOS 11 dosyasını bulun ve üzerine tıklayın ve ardından aç'a tıklayın.

İOS 11.2.5'den iOS 11.2'ye nasıl Geri Yükleme  yapabilirim?


İstendiğinde iPhone'unuzu silmeyi ve geri yüklemeyi seçin. Bu işlemi başlatmak için Geri Yükle'yi tıklayın.Önümüzdeki 15-30 dakika içinde iPhone'unuz birden çok kez yeniden başlatılacak ve ardından iOS 11.1.2'ye veya indirgenmekte olduğunuz herhangi bir sürüme geri döneceksiniz. Buradan bir iCloud veya iTunes yedeklemesinden geri yükleyebilir ve devam ettirebilir veya yeni başlayabilirsiniz.




Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski