Samsung"un En Heyecan Verici Akıllı Telefonu Galaxy X Neredeyse Bitti

Samsung"un En Heyecan Verici Akıllı Telefonu Galaxy X Neredeyse Biiti


Tıpkı her yıl olduğu gibi, 2018'de Galaxy S ve Galaxy Note hatlarından yeni Samsung amiral gemisi telefonları bekleyebilirsiniz. Galaxy S9 ve S9 +, altı ay sonra Galaxy Note 9'un ardından Mart ayında bir noktada piyasaya çıkacaktır. Ancak 2018, diğer yılların aksine, üçüncü yeni bir Samsung amiral gemisini, şirketin sattığı başka hiçbir şey olmayan bir cihazı bize getirebilir: Galaxy X katlanabilir telefon.

Bu hafta başlarında çıkan raporlar, Aralık ayında telefonun en iyi senaryo ile başlatılacağını ve Samsung'un bir çıkış tarihi hakkında konuşmak için henüz erken olduğunu söyleyerek rekor seviyeye çıkacağını söyledi. Görünüşe göre, yazılımla ilgili bazı sorunlar da dahil olmak üzere, çeşitli konuların düzeltilmesi gerekiyor. Ancak bir rapora göre, bu, Samsung'un CES 2018'deki kapalı kapılar ardında bir "neredeyse bitmiş" Galaxy X'i demo haline getirmesini durdurmadı.


Haberler, Endüstri kaynaklarına göre Kore'nin seçkin müşterileri ile yaptığı özel bir görüşme sırasında katlanabilir telefonu 10 Ocak'ta açtığını duyuran Kore Herald'ından geliyor. "Samsung Display, bu yılın ilerleyen dönemlerinde üretime başlamayı planlayan 7.3 inçlik katlanabilen bir panel geliştirdi" dedi.

İkinci bir kaynak da ekliyor: "Samsung, özel toplantıya geçen yıla kıyasla daha fazla müşteri çekti. Telefonun gelişimi neredeyse tamamlanmış gibi görünüyor ve telefonun piyasaya çıkması için beklentiler artıyor "dedi.

İlginç olan, raporun ürünün neredeyse bittiğini not etmesidir. Buna rağmen, mağazaları telefonun görmesi biraz zaman alacaktır. Raporda, bu hafta başında yapılan daha önceki bir rivayeti yineleyen üretim, Kasım ayı başında başlayabilir. Fakat Samsung her zaman erteleyebilir.

Samsung, görünüşte toplantı esnasında hem telefon görüşmesi yapan hem de telefonları dışarıya açan telefonları açtı. Infolding telefonlarının, outfolding olanlara kıyasla "daha sert bir eğrilik oranı" olduğu söyleniyor. Ancak, ikincisi artan dayanıklılık nedeniyle daha gelişmiş bir yeni nesil teknoloji olarak düşünülüyor.

Samsung'un rakiplerinden bazıları, birlikte çalıştıkları şirketler arasındaki reaksiyonu ölçmek için CES'deki benzer cihazları demo yaptılar. Hiçbir ahize üreticisi, katlanabilir cihazlarla ilgili herhangi bir açıklama yapmadığı için, bu şirketlerin kimliği belirsiz.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski