Ünlü yatırımcı Warren Buffet, tüm kripto para birimlerinde "kötü son"

Ünlü yatırımcı Warren Buffet, tüm kripto para birimlerinde "kötü son"


Kriptolanabilirliği çevreleyen yutturmaca ve heyecan, son haftalarda patladı. Bu noktada, günlük olarak yeni kripto para birimleri içeren tuhaf hikayelerle boğulduğumuz görülüyor. Geçen hafta 2 milyar doları aşan bir pazar payı kazanan Dogecoin olan şifrelemenin şakasından Kodak'ın geçen hafta KodakCoin açıkladığı cryptocurrency, Bitcoin fiyatının geçtiğimiz yıl patlak vermesinden bu yana habere kendisini yerleştirdi. .

Kripto alışverişi çılgınlığıyla dolu bir şekilde, herkes gemide atlamak istiyor. Daha belirgin olarak, efsanevi yatırımcı Warren Buffett geçtiğimiz günlerde CNBC'de ortaya çıktı ve kriptolara ağır yatırım yapan kişilerin hattın bir noktasında kaba bir uyanışa girdiğine dair inancını ifade etti.


Buffet, "Kripto para birimleri açısından, genellikle, neredeyse kesinlik ile kötü bir son bulacaklarını söyleyebilirim," diyor Buffet. "Ne zaman, ne kadar ya da başka bir şey olursa, bilmiyorum. Ancak şunu biliyorum: Her bir kripto para birimi için beş yıllık bir satın alabilirsem bunu yapacağımdan memnun olurdum, ancak bir kuruş değerini asla kısa tutmayacağım "dedi.

Buffco, Bitcoin vadeli işlemlerini düşünüyor mu diye sorulduğunda, ilgilenmediğini söyledi. Adil olmak gerekirse, Buffett kripto para birimleri hakkında pek fazla şey bilmediğini kabul etti.

"Ben bir şeyler bildiğimi düşündüğüm şeylerle yeterince sıkıntıya giriyorum," diye ekledi Buffett. "Dünyada neden hakkında hiçbir şey bilmediğim bir şeyle uzun ya da kısa pozisyon almalıyım ... Ama bence neler olduğunu kesinlikle kötü bir son bulacağım" dedi.

Bu arada, Buffett uzunca bir süre kriptolanabilirlik hakkında konuşuyor, ancak olumlu bir şekilde asla. 2014'te Buffett, yatırımcılara bunun bir "serap" den başka bir şey olmadığını ve yatırımcıların "ondan uzak durması" gerektiğini söyledi.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski