Apple İOS 10 32 Bit Cihazlar için Jailbreak Yayınlandı!

Apple İOS 10 32 Bit Cihazlar için Jailbreak Yayınlandı!


Tihmstar, 32 bit cihazlar için iOS 10 Jailbreak aracını yayımlandı. Bu Jailbreak aracı, 32 bitlik ve artık eski olarak nitelendirilen cihazları kapsıyor ve bütün iOS 10 sürümlerini destekliyor.

Tihmstar’ın Jailbreak aracını yalnızca iPhone 5,2 doğrusu iPhone 5 üzerinde test etmiş olduğu uyarsıcaklıknda bulunuyor sadece Jailbreak‘in tüm 32 bit cihazları desteklediğini belirtiyor.

Jailbreak aracının piyasaya çıkan ilk sürümünü indirmek isterseniz h3lix’in resmi internet sitesine gitmeniz yeterli. Jailbreak aracı her zamanki gibi bir .ipa uzantılı tatbik dosyası olarak indirilecek ve Cydia Impactor ile bu dosyayı iPhone’unuza aktaracaksınız. ondan sonra iPhone’unuzun Ana monitörı’na gelecek olan uygulamayı açarak Jailbreak işlemlerini başlatabilirsiniz.

Elbetteki aracın henüz ilk sürümde olduğu, bazı eksikliklerinin olabileceği unutulmamalıdır. bu yüzden 32 bit ve iOS 10 çalıştıran iPhone’unuzda Jailbreak aracını kullanmak için pek aceleci davranmamanızı öneririz. Özellikle de aracın şimdiye dek yalnızca bir iPhone modeli üzerinde -ki o da iPhone 5- test edilmiş olduğu unutulmamalıdır.

Yükleme esnasında fazlaca dikkatli olun ve işlemleri başlatmadan önce tam yedekleme yapmayı ihmal etmeyin.

Genel kapsamda Jailbreak aracının iPhone 5, iPhone 5c ve 32 bitlik iPad modelleri üzerinde de çalışması gerekiyor. Jailbreak aracının semi-untethered bulunduğunu da hatırlatalım. çareız ortaya çıkan bu sürpriz Jailbreak aracı, yakın gelecekte 64 bit cihazlar için iOS 10.3.x sürümü ve iOS 11 için de mükemmel çalışan bir Jailbreak’in önünü açar.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski