Apple"nin Merkezinde Yaşanan Drone Kazası!

Apple"nin Merkezinde Yaşanan Drone Kazası!


Apple Park sorunları bir türlü bitmiyor. Milyon dolarlık Apple merkezinde drone kazası yaşandı. Steve Jobs döneminde tasarlanan Apple Park daha önce de cam problemlerı ile gündeme gelmişti. Apple Park çalışanları cama çarparak kendilerine fizyolojik zarar verebiliyorlardı. Şimdi de milyon dolarlık Apple Park’ta drone kazası  yaşandı.

imal aşamasında da sık sık droneler ile görüntülerinin çekildiği Apple Park’tan bu kez drone kazası haberi geldi. Matthew Roberts kısa vakit önce bir video paylaştı ve bu kere karşımıza garip bir kaza ile çıktı.  Video’da görülen vaka ise bir drone’un Apple Park’ın üzerine doğru düştüğü drone günüş panellerinin üzerine düştü ve drone oradan alındı. Düşen drone Apple Park’ın panellerine zarar vermedi. Videodan anlaşıldığı kadarı ile drone da sağlam. ayrıca bu mevzu ile alakalı Apple’a da bir bilgi verildi.


DRONE KİME AİT BİLİNMİYOR

Şuanda düşen drone Apple yetkililerinde ve geri verilip verilmeyeceği ise net değil. Drone neden düştü veya niçin oraya gönderildi bu mevzu hakkında net bir malumat yok. eğer drone parkın aleni kısmına düşse ve o anda birisi oradan geçse ciddi bir yaralanma laf mevzusu olabilirdi. Apple Park çalışanlamış olurından birisinin kafasına drone düşmesi halinde neler olabilirdi bilemiyoruz. ancak çok ciddi problemler ile karşılaşabilirlerdi.

Drone sahibinin kim olduğu bilinmiyor ancak Apple Park’ı tepeden gözetlemeye çalışan birilerinin olduğuna kati gözüyle bakılıyor.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski