İPhone SE 2 2018 Satışa Çıkacak mı?

İPhone SE 2 2018 Satışa Çıkacak mı?


Son günlerde çok mevzuşulan ve merak edilen iPhone SE 2 geçen yazdan beri çok fazla söylentiye yol açtı. 2018’deki 4 inç akıllı telefon alanındaki Apple‘ın hakimiyetini daha çıkmadan belli etti. Bir analistin bugün yaptığı bir açıklamaya bakılırsa bu modelin çıkmasında bir şüphe duyuluyor.

Apple‘ın faaliyetleriyle alakalı inceleme notlarının bir ihtimal de en iyi bilinen erkekı olan Ming-Chi Kuo, şirketin bu sonbaharda hazırlamış olduğu amiral gemisi üçlüsü üzerinde “geliştirme kaynaklarını kullanmış olabileceğini” düşünüyor. ayrıca analist “Apple, iPhone X (2018), iPhone X Plus ve LCD ekranlı olan daha ucuz bir fiyata sahip olacak üçüncü yeni iPhone modeli için nakliye gecikmelerinden kaçınmak uğruna elinden gelen her şeyi yapmak isteyecektir.” dedi.


ancak en önemlisi analist Kuo’ya bakılırsa Apple, 2018’de piyasaya yeni bir iPhone modeli geliştirmek için ehil yedek kaynağa haiz olamayacak. Burada bahsedilen telefonun iPhone SE 2 olma ihtimali düşünülüyor.

Apple bu sene bir mucize ile iPhone SE 2 gibi bir cihazı gerçekten serbest bırakırsa, analist Kuo daha hızlı bir işlemci ve öncekinden daha düşük bir fiyatla gelmesi icap ettiğini açıkladı. Bununla birlikte tam monitör tasarım, Face ID yada kablosuz şarj etme gibi iPhone X benzeri özellikleri barındıramayacağını da sözlerine ekledi.

iPhone SE’ye yapılan tek güncelleme geçen yıl Mart ayında gerçekleşmişti. ayrıca belirtmek isteriz ki fiyatı geçen Eylül ayında da 349 dolara düşürülmüştü.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski