Geri alıyoruz: Samsung Galaxy S9 muhteşem görünüyor

Geri alıyoruz: Samsung Galaxy S9 muhteşem görünüyor



Samsung'un yaklaşmakta olan Galaxy S9 ve Galaxy S9 + akıllı telefonlarını çevreleyen erken söylentiler ilginç bir resim çiziyor. İçerdekilere göre, Samsung, Samsung'un önceki nesil Galaxy S8 ve Galaxy S8 + 'lerindekinden daha ince olan ekranların üstünde ve altında çerçeve bulunan yeniden tasarlanan amiral gemisi telefonları üzerinde çalışıyordu. Telefonların, sınıfın öncüsü ekran-vücut oranlarına sahip oldukları ve böylece akıllı telefon üreticilerinin bir yıldan fazla süredir takip ettiği "tüm ekranlı" tasarıma olabildiğince yaklaştıracak şekilde 90% aralığına ulaştıracağı tahmin ediliyordu. şimdi.

Daha sonra, aniden, Samsung'un zarif yeniden tasarlanmış Galaxy S9 ve Galaxy S9 + iptal edildi.

BEKLEMEYİNİZ



Samsung'un Galaxy S9 ve Galaxy S9 + prototipleri için birden fazla tasarım üzerinde çalıştığı söylendi. Aralık ortasında, Twitter'da akıllı telefon haberleri sızdıran güvenilir bir kaynaktan ve Çinli bir mikroblog sitesi Weibo'dan kısa bir rapor, hepimizin duymuş olduğumuz yeni tasarımın hurdaya çıkarıldığını ortaya çıkardı. Bunun yerine Samsung, seleflerine neredeyse benzeyen Galaxy S9 ve Galaxy S9 + telefonlarını piyasaya sürdü.

Samsung'un yeniden tasarlanan Galaxy S9 ve S9 + ikilisini hurdaya çıkarmayı neden seçmediği belli olmuyor, ancak her ikisinin de mantıklı olabilecek iki teori var. Birincisi, Samsung'un yeni tasarımının seri üretime daha karmaşık olduğunu ve Samsung'un telefonun arzı ve muhtemelen kullanım ömrü boyunca derinleşen imalat sorunlarına girdiğini gösteriyor. İkinci teori, Samsung'un yeni tasarımıyla amiral gemisi telefonları başlatmayı planladığını ancak şirketin Galaxy S9 ve S9 + 'daki güç, performans ve kamera yükseltmelerinin satışları artırmak için yeterli olacağını hissettiğinden önümüzdeki yıl yeniden tasarlanacağını öne sürüyor.

Durum her ne olursa olsun, Samsung 25 Şubat tarihinde yapılacak bir basın toplantısında iki yeni amiral gemisi telefonu açacak ve iki eski amiral gemisi telefonuna neredeyse tamamen benzeyecekler. Diğerleri gibi biz de haberi ilk duyduğumuzda hayal kırıklığına uğradılar. Hatta yeni S9 ve S9 + sıkıcı çağırmak kadar gitti. Biliyor musun? Onu geri alıyoruz.



Yukarıdaki sızdırılan görüntü Çarşamba günü Evan Blass tarafından Twitter'a gönderildi. Galaxy S9 ve Galaxy S9 + 'un bugüne kadar düzinelerce sızıntısını yaşadığımızı gördük ama bu, Samsung'un şık Coral Blue rengindeki telefonlardan birine ilk bakışımızda. Blass, Galaxy S9 ve S9 + 'nun Lilac Purple ve Black'te pazarlamasını da yayınladı.



Telefon her renkteki gibi görünüyor, ancak Coral Blue işlevi, eski Galaxy S8 ve Galaxy S8 + cihazlarımızı gadget dolabımızdan çıkarmamızı ve iPhone X dahil son amiral gemisi telefonlarının yanına bir göz atmamızı sağlamıştır. Biliyor musun? Hala muhteşemler, hala şıklar ve şimdiye kadar yapılmış en görsel olarak etkileyici akıllılardan ikisi olabilirler.

Galaxy S9 ve Galaxy S9 + kameraları gerçekten de duyduğumuz ve gördüğümüz kadar etkileyiciyse, Samsung'un kırılmayan şeyleri düzeltmesinin hiçbir sebebi yok. Şirketler akıllı telefon tasarımlarını her zaman tekrar kullanıyor. Heck, tasarım açısından Apple aynı dört telefon numarasını dört yıl üst üste satıyor. Samsung'un Galaxy S8 tasarımı sıkıcı değil. Aslında hala en heyecan verici tasarımlardan biri.

Gadget hayranları, Galaxy S9 ve Galaxy S9 + 'da yeni duygulanmış yeni tasarıma sahip olmayacağımızı öğrendiğinde hayal kırıklığına uğramış olabilirler. Olduğumuzu biliyoruz. Ancak gelecek ay piyasaya çıktığında, Galaxy S9 ve Galaxy S9 + piyasadaki en güzel iki telefon olacak, eller aşağı. Sınıfında lider kameralara ve performansı sağlıklı bir şekilde arttırmaya özen gösterin ve Samsung 2018'in en sıcak iki akıllı telefonunu elinde çok iyi bilmektedir.

Geri alıyoruz: Samsung Galaxy S9 muhteşem görünüyor

Geri alıyoruz: Samsung Galaxy S9 muhteşem görünüyor


Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski