Samsung Galaxy S9 Tasarımı Ortaya Çıktı İşte O görüntüler!

Samsung Galaxy S9 Tasarımı Ortaya Çıktı İşte O görüntüler!

Geçtiğimiz birkaç ay içinde Makul derecede güvenilir kaynaklardan gelen söylentilere inanılırsa, Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9 + zaten vahşi bir yolculuğa çıkmış durumda. Neden "zaten" diyebiliriz ki? Çünkü telefonlar henüz serbest bırakılmadı. Raporlarını Twitter'a ve Çinli mikroblog sitesi Weibo'ya gönderen tanınmış bir aygıtçığa göre, Samsung radikal olarak yeniden tasarlanmış Galaxy S9 ve Galaxy S9 + ikilisini geliştirdi. Yeni telefonlar, ekranın üstünde ve altında çok daha dar çerçevelerle şirketin imza attığı tüm ekran yüzünü daha da ileri götüren bir tasarıma sahipti. Ardından, bilinmeyen nedenlerle Samsung, yeniden tasarlanan amiral gemisi telefonlarını iptal etti.

Geliştirilmekte olan radikal olarak yeniden tasarlanan amiral gemisi telefonların yerine şirket geçen yıl Galaxy S8 ve S8 + 'e benzeyen Galaxy S9 ve Galaxy S9 + modellerini piyasaya sürdü. Yine de birkaç önemli farklılık var ve sızdırılmış yeni fotoğraflar dizisi bize gerçek hayatta nasıl tweaked tasarımları gibi görüneceğini göstermektedir.



Güvenilir kaynaklarımız, Samsung'un yeni bir tasarıma sahip olan ve şimdi iptal edilen Galaxy S9 ve S9 + prototipleri hakkında daha önce bildirilmemiş ayrıntılarını doğrulayamadı. Her ikisi de mantıklı görünen, etrafında yüzen iki teori var. Birincisi, Samsung'un ekran-vücut oranının% 90'ın üzerinde bir seviyeye çıkardığı yeni tasarımla bir imalat sorunu yaşaması. İkinci olarak, Samsung, Galaxy S9 ve S9 + 'daki muazzam kamera yükseltmelerinin büyük bir satış sürücüsü olabilmesi için önemli olduğunu hissetti. Bu nedenle şirket, büyük tasarımını bir yıl geriletmeye karar verdi.

Kararın nedeni ne olursa olsun, bu yılki Galaxy S9 ve Galaxy S9 + amiral gemisi akıllı telefon ikilisi öncekilerden önceki modellere benzeyecek. Telefonlardaki gerçek ekran panelleri geçen yılki telefonlara kıyasla bazı yükseltmeler içeriyor olsa da, ekranların çevresindeki ekran boyutları ve çerçeveleri aynı olacak.

Arkada bu yıl bazı önemli tasarım değişiklikleri bulacağımız yer burası. Samsung'un küçük Galaxy S9 modelinde kamera kümesi sıkıştırılmış ve sinir bozucu, merkezi olmayan parmak izi tarayıcısı minnetle merkezlenmiş ve arka kamera lensinin altında yeniden konumlandırılmış. Slashleaks'a gönderilen bir kaç sızıntı fotoğrafı, Samsung'un yeni amiral gemisi telefonlarını kuracak olan fabrikadan sızdırılan gerçek şematikler üzerine kurulu Galaxy S9'yu gösteriyor. Sonuç olarak, telefonun gerçek hayatta nasıl görüneceğini bize tam olarak gösteriyorlar.
samsung galaxy s9

samsung galaxy s9

samsung galaxy s9 Plus

samsung galaxy s9 Plus


Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9 + 'ı 25 Şubat'ta İspanya'nın Barselona kentindeki bir basın toplantısında duyuracak. Telefonlar daha sonra 1 Mart'ta ön sipariş verilecek ve son raporlar doğruysa 16 Mart'ta kullanıma sunulacak.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski