İPhone X"in Üretimi Sınırlı Sayılara Düşebilir!

İPhone X"in Üretimi Sınırlı Sayılara Düşebilir!


efsunk umutlar bağlanarak yayımlanan iPhone X akıllı telefonları, isteneni bir türlü veremedi. sürekli olarak satışları düşüş yaşayan yeni akıllı telefonların, bu sene içerisinde ise satış rakamları adeta çakıldı. iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerinin satışlarının bile arkasında kalmaya süregelen iPhone X satışları, Apple’ın başarı elde edemediğinin de bir göstergesi oldu.

görünen o ki değişim pek sevilmedi. yaşanan tüm bu gelişmelerin peşinden ise markadan duruma karşı ismimlar gelmeye başladı. son olarak geçtiğimiz ay bir haber yapmış ve iPhone X akıllı telefonlarının üretiminin azaltıldığını belirtmiştik. Şimdi ise benzeri bir haber daha gündeme geldi.

iPhone X Satışları tekrar Düşürülüyor

1000 dolardan satılan akıllı telefonların bir kere daha üretim düşüşü ile gündeme geleceği iddia ediliyor. yapılan haberlere gore yeni modelin üretimi %25 oranında aşağı çekilecek. Telefonların üretimleri için %25 nispetında yeni bir düşüş olması, tedarikçilerin üretimlerini de direkt etkileyecek.

Apple’ın bu durumu çoktan tedarikçilere ilettiği belirtiliyor. Tedarikçilere ulaşan bilgilere göre özellikle monitör üretiminde bir sınırlama olması durumu laf konusu. Bu vaziyet Samsung içinde oldukca kötü bir haber olarak değerlendiriliyor.


Samsung’un OLED ekranlarının, üretimin azaltılmasıyla birlikte yığın fazlası olarak kalması durumu laf mevzusu. Markanın bunun için yeni OLED pazarları aramış olduğundan laf ediliyor. Artış gösterdiği üretim kapasitesini başka bir marka ile anlaşarak devam ettirmek istediği belirtilen Samsung’un, nasıl bir ismim atacağını zaman gösterecek. Öyle ki bir sonraki akıllı telefon modellerinde OLED monitör kullanılması niteliğinde, ekranların Samsung yerine LG üzerinden alınması durumu da söz konusu.

Apple’ın satışlarının bu şekilde düşmesinin başka bir soruna daha niçin olması olası. Satışların düşük devam etmesi niteliğinde iPhone X akıllı telefonlarının üretiminin sınırlı olarak kalıp, iddialarda olduğu şeklinde tamamen durdurulması da olası olabilir. kısaca bu serilerin özel seri olarak sene içerisinde tamamen üretiminin durdurulmasıyla yüz yüze kalabiliriz. aslına bakarsanız ünlü analist Kuo tarafından gelen iddialarda bu yöndeydi. Geçtiğimiz aylarda mevzuya ait detayları paylaşmıştık.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski