Pokemon Go, Datamine, çok partili görevlerde ipuçları yakında çıkacak

Pokemon Go, Datamine,


Pokemon Go, Temmuz 2016'da piyasaya sürüldüğünden bu yana farklı bir oyundu. Düzinelerce yeni Pokemon var, spor sistemi tamamen elden geçirildi, Raid Battles oyunu oyuna eklendi ve bir hava durumu sistemi tanıtıldı. Ancak oyunun daha fazla güç kazanmasını sağlayacak bir şey, ilerlemenin veya öykünün biraz benzeridir. Sadece hepsini "yakalamak" tarafından yönlendirilmiyorsanız, "oyuna para yatırmanız için hiçbir şey yoktur.

Neyse ki, bunun değişmek üzeredir. Silph Yolu'ndaki uyuşturuculara ait yeni bir veri dizisi, Pokemon Go'un görev sisteminin, hikaye araştırmaları, macera görevleri ve karakter araştırmaları atamak için tamamen yeniden işlenmek üzeredir ve bu da Pokemon Go'yu daha eksiksiz bir oyun gibi hissetmesine neden olabilir.



Bu hafta piyasaya çıkmaya başlamış olan 0.91.1 güncellemeden önce, oyuncuların bir arayışın parçası olarak tamamlayabileceği sadece iki hedef vardı: günün ilk yakalaması ve günün ilk PokeStop'u. Güncellemeden sonra, bir Buddy Pokemon'u yürümek, bir Pokemon'a beslemek, bir spor salonu savaşı kazanmak ve bir yumurta çıkartmak dahil olmak üzere on hedef var.

Fakat son güncellemedeki en heyecan verici kod satırı, tam teşeküllü bir RPG'ye sokacağınız görevlere çok benzeyen çok parçalı görevlere işaret eder. Bunlar, oyunun güncel yinelemesinde bir takım seçtikten sonra kaybolan Professor Willow gibi görev karakterleri tarafından verilebilir.

Yeni macera sistemini çevreleyen ayrıntılar hala seyrek olmakla birlikte, arayış karakterlerine, muhtemelen bir görevin tamamlanması için sizi tebrik etmek için kendilerini ifade etme yeteneği verilmiş görünüyor. Görevler için ön koşullar da vardır; bu, bazı görevleri kabul edebilmeniz için belli bir seviyeye gelmeniz veya belirli bir rozet kazanmanız gerekebileceği anlamına gelir. Bu, yeni oyuncuların daha gelişmiş görevlere kadar yollarını bulmaları gerektiğini gösterir.

Bu mekanikçilerin hiçbiri henüz canlı değil ancak Niantic,150 Pidgey yakaladıktan sonra oyuncuları meşgul edecek bir arayış sistemi için zemin hazırlamaya başladı. Pokemon Go, piyasaya sürülmesinden yaklaşık iki yıl sonra bile bir hikaye alıyor olabilir. Geliştiricilerin kesinlikle bir tane yazmak için bol zamanları vardı.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski