İOS 11.0 Ve İOS 11.1.2 için Electra Jailbreak Yükleme Rehberi

İOS 11.0 Ve İOS 11.1.2 için Electra Jailbreak Yükleme Rehberi



Bir süre önce iOS 11.0 ila 11.1.2 için bir jailbreak, LiberiOS adında halka açıldı. Ancak, bu jailbreak henüz Cydia içermez ve temelde tweak geliştiricilere yöneliktir. Electra'nın geldiği yer burasıdır . Electra, CoolStar tarafından yeni piyasaya sürülen bir jailbreak , şimdi Cydia ile birlikte geliyor . Tweaks'leri , temaları ve uygulamaları yüklemek artık bir uygulama mağazası uygulaması kurmak kadar kolay.  


Bu aynı zamanda yarı bağlı bir jailbreak, yani cihazınızı yeniden başlattığınızda, tüm jailbreak özelliklerini geri yüklemek için aşağıdaki kılavuzun 9 ve 10 numaralı adımlarını uygulamanız gerekecektir. Bu çok kolay olsa da büyük bir sorun değil. Bu yeni jailbreak, iOS 11'i çalıştırabilen tüm cihazlarla uyumludur. Bunu denemeden önce cihazınızı iCloud veya iTunes'a yedeklediğinizden emin olun.

Uyumlu oldugu cihazlar.
- iPhone X 
- iPhone 8/8 Plus 
- iPhone 7/7 Artı 
- iPhone 6s / 6s Artı 
- iPhone 6/6 Artı 
- iPhone 5'ler 
- iPhone SE 
- iPad Air 1 
- iPad Air 2 
- iPad Mini 2/3/4 
- iPad Pro


İndirme linki



Cydia Impactor:  (Windows / Mac / Linux 32-bit / Linux 64-bit)



Bu macOS, Windows ve Linux üzerinde çalışır
Bu jailbreak'i denemeden önce tüm verilerinizi iTunes veya iCloud'a yedeklediğinizden emin olun.
Ücretli bir Apple geliştirici hesabınız yoksa, Electra uygulaması yüklendikten bir hafta sonra çökmeye  başlayacaktır. Bunun nedeni, sertifikanın geçerliliğinin sona ermesidir. Bunu düzeltmek için yapmanız gereken tek şey, aşağıdaki talimatları kullanarak Electra  uygulamasını yeniden yüklemektir .


Yukarıdaki linkten Electra jailbreak uygulamasını indirin ve bir yere kaydedin. Ardından, işletim sisteminiz için yukarıdaki bağlantılardan Cydia Impactor'ın (saurik tarafından yapılan bir programın) en son sürümünü indirin. En düşük 0.9.35 sürümü gereklidir. Çıkarın ve 'Impactor' dosyasını açın.
Açıldıktan sonra, iOS cihazınızın bilgisayarınıza bağlı olduğundan ve şifreniz işlemi sırasında şifreniz, Dokunma Kimliği kilidi ve iPhone'umu Bul seçeneğinin kapalı olduğundan emin olun. Açılır menüden cihazınızı seçin.
Daha önce indirdiğiniz Electra app IPA dosyasını bulun ve Cydia Impactor aracına sürükleyin. Bir uyarı belirirse, 'Tamam'ı tıklayın.
Apple kimliğinizi girmeniz istenecektir. Bu, yalnızca yüklenecek Electra uygulaması için bir sertifika oluşturmak ve Apple'ın sunucularından başka bir şey tarafından görülmeyecek bir sertifika oluşturmak için kullanılır.
Apple kimliğinizi ve şifrenizi girdikten sonra 'Tamam'ı tıklayın. Electra uygulaması şimdi cihazınıza kurulmalıdır.
Electra uygulaması yüklendikten sonra, Ayarlar'ı açın ve Genel> Profiller ve Cihaz Yönetimi'ne gidin ve Electra uygulama profilini bulun (Apple kimliğiniz olmalıdır). Açın ve iki kez 'Güven'e tıklayın.
Electra uygulamasını açın. Gri bir 'jailbreak' düğmesi görmelisiniz. Bu düğmeye dokunun ve jailbreak başlamalıdır. Electra uygulaması şimdi cihazınızı jailbreak ve Anemone yüklemeniz gerekir. Bu sırada cihazla başka bir şey YAPMAYIN. Bu ilk kez işe yaramazsa, bunu yapana kadar tekrar deneyin.
Hapis cezası tamamlandığında cihazınız yeniden yayınlanacak. Cydia şimdi ana ekranınızda olmalı! Cydia uygulamasını açın ve sorunsuz çalışmalı. Açmıyorsa 9. ve 10. adımları izleyin.
Bu bir Yarı Bağlı jailbreak olduğundan, cihazınızı yeniden başlattıktan sonra tüm jailbreak özellikleri devre dışı bırakılacaktır. Bunu düzeltmek için yapmanız gereken tek şey Electra uygulamasını açmak, 'jailbreak' düğmesine basmak ve cihazınızın yeniden yayınlanması için birkaç saniye beklemek (bu süre içinde cihazda herhangi bir şeye basmayın).
Cihazınız yeniden başlatıldığında, jailbreak işlevselliğiniz geri yüklenir!
Ücretli bir Apple geliştirici hesabınız yoksa, Electra uygulaması yüklendikten bir hafta sonra çökmeye başlayabilir. Bunun nedeni, sertifikanın geçerliliğinin sona ermesidir. Bunu düzeltmek için tek yapmanız gereken, takip ettiğiniz talimatları kullanarak Electra uygulamasını yeniden yüklemektir.

yapamayanlar için video anlatım

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski