The Division 2 için Geri Sayım Başladı İşte ilk İzlenimler

The Division için Geri Sayım Başladı İşte ilk İzlenimler


Oyun dünyasında yakından takip edilen The Division yapımı, büyük beklentiler içerisinde geliştirilmiş ve çıkış yaptığı ilk günler epey bir ses getirmişti. Ancak balon acele söndü ve oyunun kullanıcı kitlesi, yapımdan sıkılmaya başladı. Sürekli tekrarlayan bir yapıya dönüşmesi ve artık eski etkisini kaybetmesi de The Division serisinin devam etmeyeceği görüşünün hakim olmasına niçin olmaya başladı. Fakat beklendiği gibi olmadı ve ünlü oyunun devam serisi olan The Division 2 duyuruldu. Ubisoft tarafından duyurulan yeni yapımın detaylarına geçelim.

                  

                        The Division 2 Geliştiricisi Kim?

İlk olarak oyunun geliştirici stüdyosunu izah edelim. Yine Massive Entertainment tarafından geliştirilecek olan The Division 2 için bu kez destek de alınacak. Ana ekibe;

Ubisoft Bucharest
Ubisoft Annecy
Redstorm
Ubisoft Shanghai
Reflections
Olmak üzere 5 ofis daha eşlik edecek. Çok daha ustalaşmış bir geliştirme sürecinden geçiş yapıldığını göreceğiz.


Grafik Motoru Sabit Kaldı!

The Division 2 için grafik modu kısmında ise değişim yapılmayacak. Yine Snowdrop grafik motorunu göreceğiz. Fakat yenilenmiş bir versiyon geldiği için The Division 2 oldukça daha gelişmiş grafik yapısına ve fizik dinamiklerine sahip olacak. En azından Ubisoft tarafınca yapılan izahat bu yönde. Oyun hakkında herhangi bir görsel ya da video yayınlanmadığı için bunu da bilemiyoruz. Oyunun duyurusunun yapılacağı E3 2018 fuarını beklememiz gerekecek.

The Division Sahiplerine İyi Haberler Var

Son olarak Ubisoft tarafınca ilk oyunun kullanıcılarına sürpriz yapıldığını belirtelim. 2 önemli güncelleme alacak olan ilk oyun, Xbox X sürümüyle 4K desteğini almış olacak. Diğer güncelleme ise 4 yeni görev paketini kullanıma sunmuş olacak. The Division cephesinden gelen haberler bu şekilde. Oyunun tanıtımından sonra daha detaylı malumat elde etmek olası olacaktır.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski