İOS 11.3 Beta 4 Yayınlandı - Hemen İndir

apple-ios-11-3-indir


Apple, iki hafta içinde ilk yeni sürümü olan geliştiricilere iOS 11.3 beta 4'ü yayımladı. iOS 11.3'ün yeni pil sağlık özellikleri ile birlikte yeni Animoji ve ARKit geliştirmeleri getirmesi bekleniyor.

IOS 11.3 betaları şimdiye kadar bir altın madeni olarak kanıtlandı. İlk beta, yeni Animoji, ARKit'in bir sürümü ve bazı pil sağlığı verileri de dahil olmak üzere bir grup yeni özellik getirdi. Bugün bir hafta önce piyasaya sürülen iOS 11.3 beta 2, eski pilleri olan kullanıcıların Apple'ı bu kadar sıkıntıya sokan "performans iyileştirmelerini" devre dışı bırakmalarını sağlayan bir geçiş de dahil olmak üzere yeni pil sağlık özellikleri getirdi. Bu hafta yeni özellikler olup olmadığını görmek ya da sadece korkunç kararlılık iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri olup olmadığına bakmak için sürüm notları aracılığıyla tarama yapıyoruz.


Zaten iOS 11.3 beta'larının yeni özellikleri ile kapsamlı bir şekilde oynamak için bir şans elde ettik, bu yüzden bu yeni sürüme hiçbir şey şaşırtıcı gelmemelidir. IOS 11.3'teki en büyük değişiklik, müşterilerin Apple'ın batarya ile ilgili performansı düşürmesinden mutlu olmaları beklenen çeşitli pil sağlık özelliklerinin sunulmasıdır.

Yeni özellikler, iOS 11.3'ün "Pil" sekmesinin altındaki yeni bir "Pil Sağlık" menüsünde yer almaktadır. Sayfa yalnızca gerçekten iki alana sahiptir: Maksimum Kapasite, pilinizin orijinal şarjının yüzde kaçı kaldığını gösterir; ve Telefonunuzun performansı pil nedeniyle azaltılıp azalmadığını belirten En Yüksek Performans Kapasitesi.

Daha kötü bir pille eski cihazlarda telefon, azaltılmış Maksimum Kapasite yanı sıra azalan pil kapasitesi nedeniyle performans yavaşlamalarını da gösterecektir. Daha zayıf pilleri olan cihazlarda, En Yüksek Performans Yeteneği, "Bu iPhone beklenmedik bir kapanma yaşadı, çünkü pil gerekli pik gücünü sağlayamadı. Bunun bir daha olmasını önlemek için performans yönetimi uygulanmıştır. "Küçük bir mavi köprü, daha sonra iPhone'unuzun performans yönetimini manuel olarak kapatmanızı sağlayan" Devre dışı bırak "yazıyor.


Yüksek empedansa sahip bir pil, ihtiyacı olan sisteme yeterince hızlı güç sağlayamaz. Bir pilin kimyasal ömrünün yüksek olması durumunda, bir pilin empedansı artabilir. Bir pilin empedansı düşük şarjlı bir şarj durumunda ve soğuk bir sıcaklık ortamında geçici olarak artar. Daha yüksek bir kimyasal yaşla birleştiğinde empedans artışı daha da belirgin olacak "dedi.

"İşlemler güç yönetim sisteminin tüm özellikleriyle artık desteklenmiyorsa, sistem bu elektronik bileşenleri korumak için bir kapatma gerçekleştirecektir. Bu kapanış aygıt perspektifinden kasıtlı olsa da, kullanıcı tarafından beklenmedik olabilir. "

"Bu güç yönetimi, cihaz sıcaklığı, pil şarj durumu ve pilin empedansının bir kombinasyonuna bakarak çalışır. Yalnızca bu değişkenler gerektiriyorsa, iOS, beklenmeyen kapanmaları önlemek için CPU ve GPU gibi bazı sistem bileşenlerinin maksimum performansını dinamik olarak yönetir. Sonuç olarak, cihazın iş yükü kendi kendini dengeleyecek ve böylece bir defada daha büyük ve hızlı performans artışlarından ziyade sistem görevlerinin daha düzgün bir şekilde dağılmasına olanak tanıyacaktır. Bazı durumlarda, bir kullanıcı günlük cihaz performansındaki farkları fark etmeyebilir. Algılanan değişim seviyesi, belirli bir aygıt için ne kadar güç yönetiminin gerekli olduğunu belirtir. "

Pil sağlığının yanı sıra, çoğu insan için en büyük ilgi noktası yeni Animoji olmuştur. Bir iOS güncellemesi ile yeni emoji inişine alıştığımız halde, bu yeni Animoji'nin ilk defa piyasaya çıktı. Apple, yüzü taklit eden Animoji'yi 16'ya çıkaran, aslan, ayı, ejderha veya kafatası olma gücümüzü bize kutluyor.

Buna ek olarak, iOS 11.3 beta Apple'ın genişletilmiş gerçeklik kiti ARKit 1.5'in en yeni versiyonunu getiriyor. ARKit, yatay yüzeylerin yanı sıra artık nesneleri duvarlar ve kapılar gibi dikey yüzeylerde tanıyıp alabiliyor olacak. Apple'ın etkileşimli müze sergileri için kullanabileceği ya da film afişlerinin hayata geçirilebileceğini söylediği bir işaretin veya posterin konumunu tanıyabiliyor. Artı, kamera görüntüsü artık% 50 daha fazla çözünürlüğe ve otomatik odaklamaya sahip.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski