İOS 12 Consept Fotografları Apple"in İPhone Deneyimini Kolaylaştırdığını Gösteriyor

İOS 12 Consept  Fotografları Apple"in İPhone Deneyimini Kolaylaştırdığını Gösteriyor

Apple, son birkaç yıldır kesintisiz bir hızla yineleniyor. Her yıl, başarısız olmaksızın, yeni ve heyecan verici özelliklerin geniş bir yelpazesi ile tamamlanmış, iOS'un yepyeni bir sürümünü eşliğinde yeni bir iPhone gördük. 2018, yine de biraz farklı olacak. Yeni iPhone serisi ufukta iken, iOS 12 başlangıçta planlananlardan daha az iddialı bir sürüm olacak. Raporlara göre, yaygın olarak duyurulan bir avuç dolandırıcı iOS ve macOS hatası, Apple'ın yaklaşmakta olan özelliklerin piyasaya sürüldükten sonra tamamen pişirilmesini sağlamak için daha iddialı iOS planlarını geride bırakmaya ikna etti.

İlginçtir ki, Apple'ın iOS 12 için hazırladığı erken yol haritasında yepyeni bir ana ekran var, çünkü bu yenileme iOS 13'e geri döndürüldü.




2019 yılına girildiğinde ana ekranın ve araç içi kullanıcı arayüzlerinin yenilenmesi, posta gibi çekirdek uygulamaların geliştirilmesi ve resim çekme, fotoğraf düzenleme ve paylaşım deneyimlerinin güncellemeleri gibi bir dizi özellik bulunmaktadır.

Böylece, iOS kullanıcı deneyimine kökten bir gözden geçirme yapmadan önce 2019 yılına kadar beklemek zorunda kalacağız, Behance'de barındırılan yeni iOS 12 konsepti fotoğrafları, yeniden hayal edilen bir iOS yinelemesinin neye benzeyeceğine bir göz atmamızı sağlıyor. IOS kavramları bugünlerde bir düzine kuruş olsa da, aşağıdaki kavramların çoğu az söylemek ilginçtir.

Örneğin, yepyeni bir ses çubuğu, kullanıcıların ekranın üstünden geçmesini gerektirmeden ses düzeyini artırmasına veya azaltmasına olanak tanır.



Diğer dikkate değer fikirler arasında, Misafir Modu ve Saat uygulaması içinde birden fazla zamanlayıcı belirleme özelliği bulunur.

ios-12-misafir-mod


Birkaç ilginç tasarım fikri, tamamen yenilenmiş bir Kamera uygulaması ve yeni bir kilit ekranı içermektedir.
ios-12-kamera

ios-12-kilit-ekranı






Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski