Microsoft Surface Pro'nun MacBook'un hiç sahip olmadığı bir özelliği var

surface-pro-2017-iosturkey


Surface serisi, benim gibi insanlardan yapılan çok sayıda incelemeden ve Apple'dan gelen yeniliklerden yoksun olmamasına rağmen, Microsoft için gerçek bir MacBook rakibine hiç kapılmadı. Tabii, donanım düzgün ve satışlar korkunç değil, ancak öğrenciler ve "yaratıcılar" için tercih edilen makine olarak MacBook'un yeri nahoş.

Pazar, siren şarkısına görünüşte dokunulmazken, piyasanın bir başka kârlı dilimini hedeflemek için yeni bir özellik ekliyor görünüyor: işletmeler. Şirket, Salı günü Surface Pro'nun yerleşik LTE bağlantısına sahip yeni bir sürümünü başlattı. Bu, uzaktan çalışanlara ya da iPhone'larını kendi MacBook'larına bir dongle ile bağlamaktan bıkmış herkesin işine cazip gelmesi gereken bir şey.


Bununla birlikte, LTE'li Yüzey Pro ucuz değildir. Intel Core i5 ve 4GB RAM'li versiyon için 1.149 $ 'dan başlıyor. Hibrid bir dizüstü bilgisayarda yapmak isteyeceğiniz her şey için Core i5 iyidir, ancak 4GB RAM neredeyse herkes için ciddi bir sorun olacaktır. 256GB depolama alanı ve 8GB RAM ile gelen yükseltme modeli, bir MacBook Pro-esque 1.449 dolara mal oluyor.

Net spekülasyona dayanarak, bu, yakın gelecekte nispeten daha fazla bağlı dizüstü bilgisayar çıkarmadan önce ilgilenen tüketicilerin LTE bağlantısında ne derece ilgisini çektiğini görmek için Microsoft için ilk denemedir. Mobil Windows bilgisayarları, amiral gemisi akıllı telefonunda bulacağınız gibi, ARM tabanlı mobil işlemcilerle güçlendirilen Windows cihazları tarafından devrim yaratmak üzeredir. ARM işlemciler tarafından desteklenen PC'ler, muazzam pil ömrü, ince boyut ve çoğu modern bilgisayardan daha düşük bir fiyat vaat ediyor. Taşınabilir işlemciler akıllı telefonlarda kullanılmak üzere üretildikleri için LTE bağlantısını eklemeyi kolaylaştıran bir modemle birlikte geliyorlar.

Qualcomm ve Microsoft, geçtiğimiz Aralık ayında bir dizi üreticiden ARM destekli Windows cihazlarını duyurdular; bu yılın ilk yarısında bir süre için çıkış tarihi bekleniyor. Microsoft, bu olayda yeni bir donanım duyurusunda bulunmadı, ancak düşük maliyetli bir Surface aygıtının işbaşında olabileceğini düşünmek kolay.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski