sprint İPhone X"in Fiyatını indiriyor

sprint İPhone X"in Fiyatını  indiriyor


Eğer iPhone X'in düzenli 1.000 $ fiyatından tasarruf etmek için Sprint'e geçmek (veya yeni bir hat eklemek) istiyorsanız, taşıyıcı şu anda iyi bir anlaşma yapıyor. Şirketin Sprint Flex 18 aylık kira programına üye olan kullanıcılar temel model iPhone X için ayda 20 $ ödeyecek. Genellikle bu tekrarlanan ödeme 41.67 $ 'dır.

Sprint bunun taşıyıcılar arasında "en düşük fiyat" olduğunu iddia ediyor, ancak bu biraz aldatıcı. Sprint kirayı söylediğinde, aslında kira demektir. 18 aylık sürenin sonunda, hala iPhone'a sahip değilsiniz; bir yükseltme için onu geri alıp satmamaya karar vermeniz gerekir veya bakiyede kalan parayı ödeyip tutun. Diğer taşıyıcılar aylık taksitlendirme yaparak telefonun tam ücretini ödemenizi sağlarlar. Ondan sonra, sana ait. (Çoğu, erken ticaret programlarına ve benzerlerine sahiptir.)

Yine de Sprint, her ay faturanıza bir kredi ekleyerek düşük kira ödemelerini sunuyor. Bu, iki faturalandırma döngüsü içinde geçerli olacak. Her zamankinden daha iyi bir anlaşma, ancak Sprint Flex'in ince baskı ve genel kira yapısını bildiğinizden emin olun - özellikle taşıyıcıya yeni başladıysanız. Ve yine, teklif sadece yeni müşteriler ve bir hizmet satırı ekleyenler için iyidir. Hem Sprint hem de Best Buy gibi perakende ortakları tarafından kullanılabilir.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski