Google Artık İOS iMessage Uygulaması İle Entegre

Google-ios-11


Google, iOS için yaptığı uygulamanın günümüzde birkaç yeni değişiklik getirdiğini açıkladı . Yeni düzenlemeler, kullanıcıların iMessage ve Google uygulaması arasında daha akışkan bir şekilde bilgi keşfetmelerini ve paylaşmalarına izin vermek için hazırlandı.

Yeni başlayanlar için, iOS için Google uygulaması, kullanıcıların başkalarına mesaj gönderirken videolar, işletmeler ve daha pek çok şeyi aramasını ve paylaşmasını sağlayan bir iMessage uzantısını destekliyor. Aşağıdaki örnekte, "Food" veya "Nearby" gibi simgeler, yerleri keşfetmek ve doğrudan iMessage içinde paylaşmak için kullanılabilir. Arama çubuğunun sağında, işleri GIF Arama moduna geçiren özel bir düğme bulunur. Google uygulamasına zaten sahipseniz, en yeni sürüme güncellendiğiniz sürece otomatik olarak iMessage uygulamalar bölmesinde görünecektir. Şu an için bu özellik yalnızca ABD'de bulunmaktadır.
resim_1_iMessage_1000x1000


Şirket, geçen yıl IOS için Google uygulamasıyla tanıtılan ilgili içerik özelliğini de geliştiriyor. Şimdi, ilgili içeriği keşfetme özelliği cihazınızdaki herhangi bir tarayıcıyla çalışabilir. Örneğin, Safari'deki bir web sayfasından paylaşım sayfasına giderseniz, Google'ın ek bir arama gerçekleştirmek zorunda kalmadan ilgili içeriğe ilişkin önerileri otomatik olarak göstermesini seçebilirsiniz. Google'a göre, bir örnek, balıkları nasıl ızgaraya alacağını araştırıyor. Size sunulabilecek ilgili bilgiler arasında "balıkların ızgaraya yapışmasını önleme ipuçları, ızgarada en iyi balık hakkında bilgi veya lezzetli yemek tarifleri" bulunabilir.

Son olarak, iOS 11 ile bir iPad kullanıyorsanız, artık metin, resimler ve Google uygulamasına giden ve gelen bağlantıları sürükleyip bırakabilirsiniz. Örneğin, bir makaleye basitçe dokunup basılı tuttuğunuzda, bağlantıyı iMessage veya Notes gibi diğer uygulamalara sürüklemenizi sağlayacaktır.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski