Whatsapp"A Beklenen Logo Değiştirme Özelligi Geliyor!

Whatsapp-logo


Tüm dünyanın kullanmış olduğu popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, logosunu değiştiriyor. Güncelleme ile birlikte 6 değişik opsiyonlu logo gelirken seçim yapmak mümkün.

WhatsApp, denildiği an herkesin aklında yeşil arka planlı bir konuşma balonu içerisinde telefon ahizesi resmi canlanıyor. Şirket ise köktencilik bir karar ile amblem değiştirmeyi seçti. Yeni WhatsApp logosu kullanıcılara “2.18.74” beta sürümü ile sunulacak. Yeni sürümü kuran kişiler WhatsApp’ın yeni logosunu görecek.

Whatsapp"A Beklenen Logo Değiştirme Özelligi Geliyor!


ALTI FARKLI LOGO OLACAK


Yeni gelecek güncelleme ile birlikte 6 farklı logo formatı olacak. Bu bakımdan kullanıcılar WhatsApp arayüzlerine göre otomatikman amblem değişecek. Ayrıca opsiyonlu 6 amblem arasında kullanıcılar manuel olarak logo değiştirebilecek.

Şimdilik beta kullanıcılar için gelen yeni logolar, kısa vakit sonra bütün kullanıcılara gelecek ve herkesin zeki telefonunda yer alacak.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski