Youtube Daha ,fazla izlenme Almak için Yeni Bir Parametre Ekledi

Youtube Daha ,fazla izlenme Almak için Yeni Bir Parametre Ekledi



Youtube, son güncellemesiyle birlikte kullanıcılar için fazlaca huzurlu içerik değerlendirme imkanı sunuyor. Platforma dahil edilen yeni parametreler sayesinde, içerikler hakkındaki detaylara çok daha basit bir biçimde ulaşılıp değerlendirme yapılabilecek.

YouTube, kullanıcılarının kanalları hakkındaki daha kolay bir veri ulaşımı sağlaması için geliştirmelerine devam ediyor. Çok uzun süredir üzerinde çalışılan bu karar, kullananların artık daha rahat ve huzurlu kanal geliştirmeleri ve görüntüleme sayısı gibi birçok veriyi basit analiz etmeleri için geliyor. Bu bakımdan yayınlanma sayılarını arttırmaya yönelik emekler meydana getirecek olan kullanıcılar, isterlerse yeni arayüz yerine eski sürüm arayüzü “Creator Studio Classic‘i kullanabilecekler.

Yeni bilhassa beraber bütün görüntülenme verilerinin özetini sunan yeni bir pano ve üç farklı parametre eklendi. Kanal performansını oldukça kolay bir şekilde izleyebileceksiniz. Ayrıca kullanıcılara hangi küçük resimlerin çok daha çok tıklama aldığını işaret edecek güncelleme gerçek seyirci ve sayılmayan seyirciler hakkında oldukça fazla teferruat sunacak.

Şimdilik beta olan bu geliştirme, kısa bir süre sonra tüm kullanıcılar için gelecek.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski