Apple Maps İsviçre'de toplu taşıma yol tariflerini, Zürih havalimanı için kapalı haritaları topluyor

Apple Maps İsviçre'de toplu taşıma yol tariflerini, Zürih havalimanı için kapalı haritaları topluyor


İPhone, iPad, Mac ve Apple Watch için Apple Haritalar artık İsviçre'de toplu taşıma bilgilerini sunuyor. Ayrıca, Zürih şehrinin havalimanı için kapalı haritalar da mevcut.

Birkaç tahminci, verilerin artık geçerli olduğunu onaylamak için MacRumors ile iletişime geçti.

Zürih Havalimanı için kapalı haritalar, pasaport kontrolleri, güvenlik kontrolleri, tuvaletler, mağazalar ve diğer ilgi çekici yerler için konum bilgileri sağlar. ABD'li okurlarımız için, Zürih, İsviçre'nin kuzeyindeki Zürih Gölü'nün kuzey ucunda yer alan ve bankacılık ve finans için küresel bir merkez olarak ikiye katlayan pitoresk bir şehirdir.

Ayrıca ülkenin en işlek havaalanına da ev sahipliği yapmaktadır.

8,5 milyon insan ülkesi, Apple, Google ve diğerleri gibi üçüncü şahıslara kolayca erişilebilen tüm tren, tramvay, otobüs, tekne ve diğer füniküler bağlantıları için işe gidip gelen açık API projesiyle manşetler oluşturdu.

Apple, bu iOS servis avantajlarını resmi iOS Özellik Erişimi web sayfasında öne çıkarır ancak İsviçre ve Zürih havalimanı için en son güncellemeler henüz eklenmemiştir.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski