Epic Games Fortnite Halloween Etkinliğini Doğruladı

Epic Games Fortnite Halloween Etkinliğini Doğruladı



Fortnite Battle Royale oyuncuları bu ay daha yeni içerik alacaklar. Epik Oyunlar Fortnite Halloween etkinliğini doğruladı ve büyük bir tane olabilir! Oyun geliştiricisi, Twitter'da teaser'lar yayınlayarak Fortnitemares etkinliğinin yayınlanmasını onayladı.


Fortnite yaratıcısı şimdiye kadar Twitter'da iki Fortnitemares teaser'ı yayınladı. İlk teaser bize yaklaşan bir kıyafete benzeyen bir sneak peek verdi, ikincisi bir rune gösterdi. Şu anda, tam olarak ne olacağını söylemek zor, ancak Fortnite Halloween etkinliğinin, yüzen ada Leaky Gölü'nün merkezine ulaşmasından ve nihai aktivasyonunu gerçekleştirmesinden kısa bir süre sonra başlayacağına inanıyoruz.


İlk teaser
Epic Games, 20 Ekim'de First Fortnitemares teaser'ı yayınladı. Oyun geliştiricisi, başlıktaki kısa bir şiirle birlikte teaser bir imaj yayınladı.

Kostümler ve dans,
Ortak ol, bilge ol.
Arkadaşça olabilirlerdi.
Ya da kılık değiştirmiş bir ghoul.

İlk teaser ghouls'a ipucu veriyor, bu da bazı oyuncuların Ghoul Trooper kıyafetinin oyun içi mağazaya döneceğine inanmasını sağlıyor. Ayrıca, bu şiir, etkinlik boyunca eklenecek yeni kıyafetlerde (kostümler) muhtemel bir ipucu olabilir.


İkinci teaser
İkinci teaser, mor bir parça üzerinde bir rune içerdiğinden çok daha heyecanlıydı. Rune, 5. sezonda zeminde bırakılan mor küpün akıntılarına benziyor. Ayrıca, bu, yüzen ada etkinliğinin ve Fortnitemares'in ortak bir noktaya sahip olduğuna inanmamızı sağlıyor.

İkinci teaser'ın yazısı aşağıdaki gibiydi:

Mezar taşları deprem
Parmağınızı sabit tutun.
Daire kapanacak
Hazır olsan iyi olur.

Yüzen adaların Leaky Lake'e neredeyse ulaştığını düşünürsek, yakında büyük bir şey olmasını bekleyebiliriz. Fortnite Halloween etkinliğini tam olarak ne zaman alacağımızı kimse bilmiyor olsa da, Salı günü çıkması şaşırtıcı olmayacaktır. Sonuçta, Epik Oyunlar genellikle büyük olaylar için üç gün içinde üç teaser bırakır. Dördüncü gün genellikle etkinlik ortaya çıktığında.



Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski