Galaxy S10 Samsung"un en devrim akılı telefonu olabilir

 Galaxy S10  Samsung"un en devrim akılı telefonu olabilir


Yaklaşık bir yıl önce, Samsung Advanced Institute of Technology'nin (SAIT), lityum iyon pillerin daha hızlı şarj edilmesini ve daha uzun ömürlü olmasını sağlamak için kullanılabilecek bir “graphene topu” geliştirdiğini öğrendik. Galaxy S10'un maalesef grafen pillere sahip olması beklenmediği halde, önümüzdeki yıllarda bu tür bir teknolojinin geleceği tahmin ediliyor.


Weibo yazısının kaba bir çevirisi, bir graphene pilinin (grafen kullanan bir lityum-iyon pil) tam şarja ulaşmak için sadece 10 dakikaya ihtiyaç duyduğunu ve geleneksel lityum pil ile aynı boyuttaki hücrelerde% 45 daha fazla enerji tutabileceğini söylüyor. Gönderi, pilin yüksek bir sıcaklıkta bile güvenle çalışabileceğini söylüyor.

Samsung telefonları zaten hızlı kablolu şarj desteği ile geliyor, ancak bu grafen pil teknolojisi şarj sürelerini önemli ölçüde azaltacaktır. Maalesef, henüz henüz çok heyecanlanmamalısınız. Ünlü Samsung Insider Ice Universe Twitter'da, teknolojinin yakında Samsung’un yaklaşan Galaxy S10 serisi için piyasaya sürülmesini beklemediğini söyledi.



Galaxy S10 bir grafik batarya almıyor ancak Samsung teknolojiyi bir sonraki yıl kullanmayı planlıyorsa, Galaxy Note 10 bir sonraki aday olabilir. Öte yandan, Galaxy Note'daki yeni pil teknolojisini ilk akla gelen en akıllı hamle olmayabilir. Not 7, uzak bir bellek gibi görünebilir, ancak Samsung telefonlarında pillerle ilgili her duyduğumuzda Samsung’ın kötü şöhretli 2016 amiral gemisini düşünmemize yardımcı olamıyoruz.

Unutulmaması gereken diğer bir önemli nokta da Samsung’un orta sınıf cihazlara geçişi. Şirket birkaç hafta önce, yalnızca bayrak gemileri yerine orta sınıf telefonlarda yeni akıllı telefon özellikleri kullanmaya başlayacağını doğruladı ve geçtiğimiz haftalarda bunu zaten yaptı. Bir aydan kısa bir süre sonra, şirket ilk telefonunu üçlü bir lens kamerasıyla piyasaya sürdü, ardından ilk dört telefonun arkasındaki dört kamera vardı.

Bu arada Huawei, graphene kullanan bir telefonu zaten piyasaya sürdü, ancak Mate 20 X oyun telefonunun graphene tabakası, ısıyı daha hızlı dağıtmaya yardımcı olmayı amaçladı. Pil ile ilgisi yok.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski